14. avgust 2017.

BRC Škola trčanja

Podeli

Da li već neko vreme pokušavate sebe „da naterate“ da trenirate, da sredite kilažu i da se dovedete u red? Da li ste već pokušali sa trčanjem ali ste zbog nekog razloga izgubili motivaciju i prestali?


KOME JE NAMENJEN OVAJ JEDINSTVENI PROGRAM?

APSOLUTNI POČETNICI 

Svi vi koji možda godinu, dve ili čak 10 ili možda i 20 godina (imali smo i takve školarce!) niste bavili nikakvom fizičkog rekreacijom. U BRC Školi trčanja, trening početničkih grupa se zasniva na miksu hodanja i veoma lagano džoginga i vežbama oblikovanja koje nas pripremaju za bezbolno bavljenje trčanjem.

NAPREDNI POČETNICI

Svi vi koji već trenirate (teretena, pilates, personalno…) ili već trčite, možda čak ste istrčali i trku na 5, 10 km ili čak i polumaraton u sopstevenoj režiji. U BRC Školi trčanja pronaćićete stručne trenere i grupu ljudi uz kojih će sledeći izazavo, npr polumaraton na 21km biti sjano iskustvo i novi lični rekord. 

Šta je „BRC ŠKOLA TRČANJA”?

Škola trčanja je polugodišnjigrupni program vežbanja na otvorenom, kreiran za totalne  i napredne početnike, ljude koje godinama nisu se bavili sportom i fizičkom rekreacijom. Otvorena je za sve od 16 do 66 godina. Prosek godina školaraca je 30-35.

U BRC Školi trčanja je potrčalo više od 3000 ljudi, od kojih je njih 80% uspešno završilo program: završilo je svoju prvu trku, bilo to na 10km ili polumaraton. Od 2017. godine program se sprovodi u 15 gradova Srbije. 

Škola trčanja? Šta tu ima da se uči?

Svako može da trči, ali često ako ne znamo šta da radimo brzo odustanemo. Nekoliko je razloga:

  • Trčimo puno i bez plana – povredimo se, krenu da nas bole kolena, kukovi…
  • Trčimo brzo – zadišemo se i deluje da je teško pa odustanemo
  • Trčimo monotono – trčimo identične treninge bez društva

Zato BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Šta radimo na treninzima?

Treninzi traju od 60 do 90 minuta i tokom nedelje sprovode na više lokacija u Beogradu. Na treningu se zagrevamo, radimo vežbe snage i onda trčimo. Nakon trčanja vraćamo se i radimo istezanje.

Znači nije samo da trčite, već je program napravljen tako da se zategnete, sprečite povrede, ojačate i sveukupno steknete dobru kondiciju i opštefizičku formu.

Školarci na Beogradskom maratonu

Po želji, školarci mogu ili ne moraju učestvovati na trci. Npr Beogradski maraton i trka na 5km ili polumaraton je sjajan cilj za sve početnike!

Zahvaljujući trčanju Beograd posmatramo drugačijim očima. Počeli smo da uživamo u njegovoj lepoti, u bojama, u njemu kad pada kiša, kad je poledica ili veje sneg. Klub “Belgrade Running Club” je naša oaza, a pošto se tu trči u grupi, mnogi su nam postali prijatelji, saradnici, kolege.

Siniša Ubović

Siniša Ubović

AUTOR I TRENER “Put promene”

Termini i lokacije

Treninzi BRC Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za sve početnike u trčanju i trkače koji nisu takmičari.

Normalno je, neki termini vam neće savršeno odgovarati. U tom slučaju trening dobijaš na mejl ili SMS i možeš da ga uradiš „za domaći“ u vremenu kada tebi odgovara. Dodatno, možeš trenirati u BRC-u nekom od 30 alternativnih nedeljnih termina. Za aktuelne termine pogledajte naš Kalendar.

Upis i cena

Po ceni manjoj od jednog meseca indivudalnih treninga, u BRC Školi trčanja dobijete 6 meseci rada sa trenerom i grupom koji vam grantuje ispunjenje vaših fitnes i trkačkih ciljeva. Aktuelna cena i svi modeli plaćanja Škole trčanje nalaze se na našem sajtu www.skolatrcanja.com

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.