FIT Over 40 Formula®

Ultimativni sistem za fit muškarce posle četrdesete

Kurs:

Nivo B

Online

6X sedmično

Još 100 mesta!

9,900.00 rsd39,990.00 rsd

Cena
kompletnog
paketa

Zdravo. Moje ime je Veroljub Zmijanac i osnivač sam Beogradskog trkačkog kluba, mesta gde se trenutno nalaziš.

Imam 41 godinu, troje dece, suprugu, direktor sam serije trka “Serbia Business Run” i partner još u 3 kompanije u oblasti sporta u Srbiji. Često pomislim da sam mnogo na sebe natovario.

Treinram 6x nedeljno. Trening mi je enormno značajan u životu. Da ne treniram, imam utisak da bih na poslu eklpodirao od nervoznih reakcija i siguran sam da bi donosio manje optimalne odluke. Kod kuće sam smireniji. Kada istreniram, taj dan sva sranja koja se dese nekako su lakše podnesu. 

Sve ovo vas inače učim na programu koji sam ovde postavio. Na primer ovo oko boljih odluka, prežvakao sam Endru Hjubermanovu, 2.5h dugačku, lekciju o dopaminu. Sve tamo to čovek lepo kaže. 

Poslednjih 15 godina treniram. Kao autor sajta Trčanje.rs i osnivač BRC-a bio sam 10 godina u komptetetivnom trčanju i triatlonu (plivanje – biciklizam – trčanje). Uradio sam Ironman, nekoliko maratona. Probao sam CrossFit, išao (idem) u gym, kik-boks, BJJ (brazilsku džiju džicu), kik-boks…

Sve ovo mi je pomoglo da shvatim šta su osnove i šta je baza fit i isečenog izgleda, kakvi treninzi prijaju čoveku i ispunjavanju njegove sportske (takmičarske) ciljeve i njegovu želju da izgleda dobro kada se skine. To je sve toliko različito, a to sam sve spakovao u ovom Programu.

Šta jedemo posle 40-te? Naravno da uživamo u kvalitetnijem vinu, dobrom viskiju… Naravno da nam hrana nisu samo kalorije, nego i poslovni ručak u restoranu i uživanje sa porodicom na slavi.

Ipak, osećam da moje treniranje više nije na nivou na kojem je bilo kada sam imao 20 godina, kada sam trčao maratone i radim triatlone. Svaki trening zahteva znatno duže vreme oporavka. Kada spojim 3 treninga zaredom, četvrti dan se osećam ko prebijen. 

Osvestio sam da to što se skupilo poslednjih 15 godina nisu samo sati u treningu već i svojevrsno znanje i umeće koje mi je omogućilo da ostanem aktivan i u periodima kada su se deca rađala, umirali roditelji, firme doživela krahove…

Uviđam da mnogim mojim vršnjacima i poznanicima u 40-tim treba neka vrsta koordinatnog sistema da uzmu poslednji voz.  Odlučio sam da taj sistem pod nazivom FIT OVER 40 spakujem u jedan program i ponudim ga za sve one koji žele i još više – imaju nameru – da im druga polovina života ne bude patnja, već najbolji period života. 

Kome je kurs namenjen?

Ako si muškarac, 40+, namestio si da tvoja porodica i posao funkcionišu, i sada hoćeš da dovedeš u red svoj izgled, trening i ishranu.

Koje je obećanje programa?

U 3 dana dobiješ 100% složen sistem iskustvenog znanja da promeniš mindset, navike i ostvariš svoje fitnes ciljeve o kojima razmišljaš dok gledaš Instagram.

Zašto baš ja, zašto baš sada?

Zato što je napokon neko seo i skockao no-bullshit kurs o tome kako biti fit uz milion odgovornosti koje ti stoje nad glavom, a koje tvoj mladi personalni trener ne može da prihvati.

Kroz koje faze te vodimo do cilja?

Do ostvarenja svog cilja prolaziš sledeće nivoe.

1.

Dan

Definiši dobitnu strategiju i donesi drugačije odluke

Trebaće ti 3 dana da prođeš sve lekcije. Prvog dana se upoznajemo i ja sipam u tebe iskustvo, a ti na osnovu tih uvida kreiraš svoj plan supeha. Taj novi plan je nešto drugačije što do sada nije bilo tu. Ovde odgovoramo na pitanja kao što su: šta je fit za tebe, sklapamo kalendar aktivnosti, definišemo broj treninga, postavljamo ciljeve za sportove koje izabereš. Sve to kroz snimljene lekcije i zadatke koje će zahtevati da pokreneš prvo svoju glavu, a onda i svoje telo.

Uspešan izlaz iz ove faze jeste onaj “A-ha momenat” u kojem si dobio ključan uvid (insight) posle kojeg je sve ono što si radio ranije i nije dovelo do uspeha dobilo smisao. Još važnije jeste vera da će ovaj (FIT OVER 40) proces biti drugačiji. Taj momenat je za svakog drugačiji, ali ga sada imaš i ti i iz njega praviš strategiju/plan kako do uspeha. Tu strategiju staviš na papir, a strukturu tog “papira” dobiješ u Programu.

2.

Dan

Počni da treniraš kao FIT OVER 40 muškarac

Koristimo agilni razvoj u izgrdnji tvog tela. Da bi ostvario cilj ovog programa odmah krećeš sa akcijom i u malim koracima gradimo MVP (“Minimal Viable Product”) tebe kao FIT OVER 40 muškarca. To znači, nema planiranja mesecima, nema čekanja savršene prilike. Samo krenemo i onda prilagođavamo tvoj plan na osnovu feedback-a koje dobijaš iz svog tela. To dobiješ drugog dana kursa u kojem već krećeš sa prvim treningom.

Uspešan izlaz iz ove faze jeste izgradnja mašine (tebe) koja se samo-unapređuje na osnovu feedbacka. Nije to baš lako, prvo moraš da imaš veštinu da taj feedback od tela primetiš i zabeležiš (ne samo vaga koja meri masti), a onda da na osnovu toga budeš dovoljno iskren prema sebi, doneseš nonve odluku i probaš nešto drugačije, bolje i konstruktivnije.

3.

Dan

Jedi kao FIT OVER 40 muškarac, a ne klinac, niti kao prasac

xxx

4.

Dan

Automatizuj: Prati sve, piši dnevnik, IMAJ FEEDBACK, prilagođavaj se i postigni cilj

Ovde smo u stoicizmu kao životnoj filozofiji i korićenju ŽURNALA kao tehnike. To znači da je suština da kroz ovaj trening izgradimo karakter za FIT OVER 40. Istina je da neće stvari krenuti baš kako želiš. Nećeš iz prvog puta ostvariti 100% svojih ciljeva. Ako ostvariš znaj da su ti ciljevi smešni. To, da postigneš uspeh iz prve, ti se nije desilo na poslu, a verovatno i nigde drugde u životu. Zato imaš pristup 6 meseci platfromi jer je cilj da izgradiš karakter koji će ti ostati i u pedesetim i kasnije.

Uspešan izlaz iz ove faze jeste to FIT TELO U 40-TIM, ali još važnije tvoj know-how kako da mu se vratiš onda kada iskočiš iz konstruktivnih navika. Izgradićeš sistem samo-kontrole i veštinu da pronađeš pravi put nazad. Nećeš biti 100% vremena u 100% fomi, ali ćeš imati moć da napraviš “Kada poželm da budem max fit ja sam fit”. To dobiješ u ovoj fazi.

Kada i gde startujemo?

Ova usluga je u toku i možeš krenuti odmah!

Trenažne grupe i termini

Ovaj program je najbrži i najpovoljniji način da izgradiš svoje telo u četrdesetim. Čim evidentiramo tvoju uplatu kreće ti preptlata od 6 meseci pristupa celokupnog programa. Za sve vas koji ste samostalni ovo će biti više nego dovoljno, jer se ovde nalazi 15 godina skupljenog i sažetog znanja za uspeh. 

99 mesta

Ovo je mesto za grupnu podršku za 20 muškaraca koji se prvi prijave u ovaj format. Mastermind ili u prevodu MENTORSTVO je rezervisano za 3 online sesije u 3 nedelje programa. Na kraju se viđamo u Beogradu gde treniramo zajedno i pravimo planove za dalje. Ovde imate pristup meni i celoj grupi putem Vibera, gde ja i moji treneri u BRC-u, te cela grupa muškaraca jeste podrška jedni drugima da uspemo. 

17 mesta

Opcije plaćanja

ONLINE

Kreni odmah bilo gde da se nalaziš

 • 6 meseci pristupa Programu
 • Free App: FO40 Žurnal!
 • Više od 30 snimljenih lekcija
 • Alat za izbor sporta i treninga
 • Lista zdravstvenih pregleda
 • Tromesečni plan treninga
 • Primeri rutina 5 fit muškaraca
 • Gotov plan za teretanu
 • Gotov plan za trčanje
 • Gotov plan za triatlon
 • Izbor klubova za trening u BG
 • Kompletan vodič za ishranu
 • Lista namirnica za kupovinu
 • Lista: Šta jesi u restoranu?
 • Lista zdravih recepata
 • Alat za kreiranje plana ishrane
 • App za Žurnal (Notion Dnevnik)

11.990,00 RSD

Dostupno odmah nakon uplate!

BEST BUY

MASTERMIND

Grupno mentorstvo 3 nedelje

Startujemo 1. aprila i radimo zajedno 3 nedelje.

Za to vreme pomognem vam da optimizujete Program za sebe.

Dobijaš sve iz prethodnog paketa plus +

 • 3 dvočasone Zoom sesije
 • Autor dostupan na mejl
 • Zajednički završni CDT (Celo-Dnevni Trening): Dan kada zajedno treniramo ceo dan i posle idemo na zajednički ručak.

Ograničeno na 20 muškaraca. 

39.990,00 RSD

Mentorstvo za jake navike

Imate dodatnih pitanja? Ako ste zainteresovani za ovaj program, pošaljite nam zahtev i naš koordinator će vam se javiti u najkraćem roku.

Ko će biti zadužen za tvoj napredak?

BRC je oaza pozitivnih mladih stručnjaka koji zajedno sa članovima realizuju najbolje trenažne programe u oblasti outdoor rekreacije. Upoznajte ih i bacite pet kada se sretnete na treningu.

Veroljub-Zmijanac-BRC-osnivac-BRCa-2

Veroljub Zmijanac

Veroljub Zmijanac je osnivač Beogradskog trkačkog kluba i jedan od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji. Nakon studija u Nemačkoj, u vreme kada su samo čudaci trčali, 2008. godine osnovao je magazin Trčanje.rs, a sledeće godine i BRC. Smatra se da su baš ti počeci danas zaslužni što u Srbiji ne trči 500 već više od 50.000 ljudi. Veroljub je diplomirani inženjer informacionih sistema Fakulteta Organizacionih Nauka. U nogama ima 5k na 18:20, 21k na 1:26:23, nekoliko maratona, poludugih triatlona i Ironman. Otac je troje dece.

Ivan Radenković

Ivan Radenković je guru trčanja kao prvi profesionalni trener sa DIF-a koji se specijalizovao za rekreativno trčanje još 2010. godine. Od tada je kroz njegove ruke prošlo više od 2500 zadovoljnih trkača.

Srđan Živojinović

Budući profesor fizičkog vaspitanja i sporta, što predstavljati ostvarenje njegovog životnog sna. Apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu.Trčanje je nešto bez čega njegov život ne bi imao smisla!

Aleksandra Mladenović

Aleksandra je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na smeru Kondicija. Od malih nogu se bavim raznovrsnim sportovima, među kojima je dominantno bilo plivanje, a zatim kik boks, krosfit i dizanje tegova. Slobodno vreme provodi u prirodi, a da bi osetila sve što ona nudi – kroz nju i trči!

Zašto je ovo dobra ponuda?

Garancija kvaliteta

Jer ovo nije šala!

BRC veruje u kvalitet svojih programa i trenera i zato nudi 110% refundacije troškova. Ako prisustvuješ programu prvih 30 dana i vidiš da ovaj program nije za tebe vratićemo ti 110% tvoje uplate. To znači da ćeš doći na svaki trening, pridržavati se programa i ako ne ostvariš rezultate (realne za ovaj period) vraćamo ti novac od školarine + kamatu od 10% za tvoje uloženo poverenje i vreme u program koji nije ispunio očekivanja.

Da podvučemo crtu!

FIT Over 40 Formula®

Pomognemo ti da i u 40-tim imaš više energije za posao, porodicu i uspeh.
Klikom na “Prijavi se” pristajete na obradu vaših podataka u svrhe poboljšanja usluga na sajtu.

Iskustva naših članova

U sklopu BRC-a zajedno treniraju predivni ljudi različitih životnih dobi, fizičkih sposobnosti i ličnih sportskih ciljeva. Zajedno nas povezuje Pobednik u pokretu i želja da kroz sport učinimo život u našem Beogradu boljim.

Ovo su najčešća pitanja

Desetine hiljada ljudi uspešno je završilo programe BRC-a od našeg osnivanja 2011. godine. Odgovori na ova pitanja su naše mudrost za tvoj lagan korak do rezultata.

Koliko traju treninzi?

Uglavnom treniramo 3 puta nedeljno. Treninzi traju do 1h, no kako se kraj Škole približava i kako postajete spremniji da trčite i duže distance, tako se vreme treninga povećava do 90 minuta.

Možda je, ipak, ovo program za tebe

Zajedno sa našim trenerima i partnerima realizujemo desetine programa baziranih na istom principma: tu smo da ti kroz pokret i kretanjem omogućimo da živiš ispunjenije. Pogledaj slične programe ovom…

Grupni popust

15% za 3 ili više penzionera ili studenta u grupi.

Za sve penzionere i studente koji dođu u grupi od minimalno 3 člana važe posebni uslovi. Ako se u isto vreme učlanite u Klub važi popust od 15% dokle god trenirate zajedno. Pokazalo se da ljudi koji treniraju zajedno, manje odustaju, da su podrška jedni drugima da redovnije dolaze i vežbaju. Pored bolje cene ovo je veoma praktičan i motivišući popust. Skupljajte drugove i drugarice i budite aktivni u BRC-u zajedno.

Veliki porodični popust

2 člana po 10%, 2 člana 50%, svaki sledeći član BESPLATNO.

BRC se trudi da bude mesto aktivnosti za celu porodicu. Ovaj popust omogućuje sjajne uslove za porodice koje treniraju sa decom i/ili roditeljima. Vi imate kao partneri/roditelji 10%, vaš treći i četvrti član (deca, roditelji…), 50%, a svaki peti i naredni član trenira besplatno! Ne zaboravite, ovo je odličan način da vaši roditelji, baka ili deka dobiju free članarinu. Skupite vašu porodicu i dođite da trenirate u BRC-u. Dokle god trenirate zajedno, radujte se zajedno i u odličnim uslovima koje BRC pruža.

Popust za mlade

20% za sve od 16 do 23.

Za sve mlade ljude koji imaju nenapunjenih 23 godine, aktivan popust od 20%. Ovaj popust se ne može kombinovati sa drugim popustima: studentskim, porodičnim i slično.

Studentski popust

Svakom studentu po 10%.

Sa indeksom na bilo koji program i uslugu Kluba dokle god ste na fakultetu. Završite fakultet na vreme, nemojte zbog treniranja, menze i raznih popusta da odugovlačite.

Popust za penzionere

Svakom penzioneru 10%.

Popust je aktivan za sve usluge (obuke i članstva) i važi za osobe koje su u starosnoj ili invalidskoj penziji. Popust ne važi za programe koji direktno rade sa populacijom od 65+, kao što je obuka “BRC Senior Fitnes”.

Popust za parove

2 člana po 10%.

Popust je aktivan na sve usluge (obuke i članstva) i važi za bilo koja dva člana porodice (braću i sestre, roditelje i decu ili bračne partnere ili ljude koji žive u zajednici). Oba člana zajednice plaćaju 10% manju cenu članarine dokle god treniraju zajedno u klubu.

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.