3. januar 2016.

ADIDAS Škola trčanja – Krenule pripreme za Beogradski maraton 2016

Beogradski maraton svake godine raste: kao sportski događaj koji okuplja najveći broj rekreativaca u Srbiji. Sve je više ljudi koji bi se odvažili da istrče barem jednu od trka: Trku zadovoljstva na 5km, polumaraton na 21km ili ceo maraton na 42.095m. Najbolji način da to uradite i pri tome zauvek promenite svoj život na bolje jeste program škole trčanja.

Početkom decembra 2015. godine startovali smo sa prvom beogradskom ADIDAS ŠKOLOM TRČANJA. Projekat se već uspešno realizuje u Hrvatskoj i Sloveniji, a kod nas u partnerstvu Beogradskog trkačkog kluba i kompanije ADIDAS.

Školu je upisalo 130 polaznica i polaznika i većina njih će 16. aprila 2016. godine istrčati 5km, a na treninzima dužinu od 10km. Nekolicina već pripremljenih trčaće polumaratonsku trku.

U okviru #adidasškolatrčanja juče smo održali predavanje na kojem smo se upoznali sa najbojlim savetima za oblačenje…

Posted by Belgrade Running Club on Thursday, 24 December 2015

Na treninzima je uzbudljivo, grupe se uhodavaju i upoznaju. Od super zanimljivih događaja imali smo: prvo trčanje po kiši, prvo trčanje po snegu, predavanje o opremi, a učesnicima su podeljeni i bidoni za novu godinu, vrećice za patike… Uskoro nas očekuju i prve ADIDAS ŠKOLA TRČANJA majice!

Nova godina je počela trčanjem, poklončićima i najvećim osmesima. A što bi Sinisa Ubovic rekao, ovo danas, kao i svako…

Posted by Belgrade Running Club on Saturday, 2 January 2016

Formirale smo 3 odeljenja po brzini: I1, I2 i I3, početnici su krenuli od 3x400m, a naprdnije grupe već sada trče 6km bez pauze. Krećemo se lagano i treniramo u toploj sali u Sport Activu na Sajmištu, gde pre svega radimo na snazi, pokretljivosti zglobova i građenju dobre baze za prolećne dužine.

Za sve vas koji tek sada prvi put čujete o programu, pročitajte više i rezervišite svoje mesto na www.skolatrcanja.com. Sledeći upis je u maju 2016. godine.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.