23. septembar 2013.

Belgrade Light Run 2013

U subotu 21. decembra 2013. godine u 19 časova na platou ispred splava PLAY po prvi put održana je trka Belgrade Light Run.

Svetleća trkačka žurka na 5 kilometara okupila je više od 300 ljubitelja trčanja. Neki od njih su po prvi put izašli i uspešno istrčali 5 kilometara u najdužoj noći u 2013. godini.

Svi učesnici su dobili priliku da pokažu ne samo svoju fizičku spremnost, već i kreativnost. Na trci ne pobeđuju najbrži, već će vredne nagrade koje su obezbedili Nike i Red Bull odneti oni čije kreativne fotografije napravljene mobilnim telefonom dobiju najviše glasova na zvaničnoj Fejsbuk stranici trke.

Belgrade Light Run je inovativna trka koja ima za cilj da pokrene mlade ljude da se zabave na zdraviji način. Tako su organizatori, došli na ideju da trčanje koje postaje trend u Srbiji i Beogradu, povežu sa onim po čemu je Beograd poznat, noćnim životom. Trkači su noseći svetleće elemente utrčali u klub, pa se pozitivna energija sa staze prenela u klub i đuskanje na žurki.

Naš uspešni atletičar Emir Bekrić pravio je društvo trkačima na stazi. Među trkačima na stazi su bili i blogerka Zorana Jovanović, desetobojac Igor Šarčević, vaterpolista Nikola Rađen.

Organizatori trke su mladi, kreativni i ambiciozni ljudi iz kreativnog tima Beogradskog trkačkog kluba, koji su ideju pretvroili u delo zahvaljujući fondaciji Ana i Vlade Divac u okviru kampanjse Zdravo Internet.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.