6. septembar 2022.

BRC Matine na Kućici

Beogradski trkački klub (BRC) i Škola trčanja u subotu, 10. septembra u 8 ujutru organizuju promo trkački trening i matine na klubu Kućica na Savi. 

U susret novoj sezoni Škole trčanja treneri Beogradskog trkačkog kluba upoznaće sve one koji žele da počnu sa treninzima trčanja o programu škole, i benefitima koje fizička aktivnost na otvorenom ima za zdravlje. 

Nakon treninga iskusni trkači i svi oni koji to žele da postanu imaće priliku da ostanu na dnevnoj žurci uz muziku.

Klub Kućica na Savi (kod Sajma) se nalazi na dobro poznatoj trasi trkača i biciklista, pa će biti sjajna lokacija i polazna tačka da se trening sa Ade Ciganlije izmesti na ovaj deo obale.

Organizatori kluba poručuju da leto još nije gotovo i pozivaju sugrađane i sugrađanke na zajedničku aktivnost i opuštanje na reci nakon treninga.

  • Od kada trčimo ranom zorom subotom, matine nam je omiljeni koncept žurke, poručuju treneri. 

Škola trčanja je grupni program vežbanja na otvorenom namenjena apsolutnim početnicima ali i naprednim trkačima. Nova grupa Škole kreće 1. oktobra 2022. a program traje 4 meseca. UPIS će se održati u subotu 01. oktobra u BRC Runners Hubu, Tadeuša Košćuška 78.


Više informacija o BRC Školi trčanja možete pogledati OVDE.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.