13. april 2015.

BRC @Novosadski maraton 2015

Nakon vrednog treniranja i priprema za Beogradski maraton tokom cele zime, Novosadski maraton nam je došao kao savršena prilika da proverimo da li se taj trud isplatio i koliko smo uspeli da napredujemo u međuvremenu. Oko četrdeset takmičara je tog jutra krenulo iz Beograda, dok nas je nekolicina već čekala u Novom Sadu.

Preuzimanje brojeva je išlo brzo i bez većih problema, jedina zamerka jeste neodgovarajuće veličine majica koje su se dobijale u startnom paketu.

Posle zajedničkog zagrevanja, ušli smo u startnu zonu i trka je počela. Padali su razni rekordi. Neko je oborio lični rekord, neko je istrčao svoj prvi polumaraton, a neko svoj deseti jubilarni, dok su neki bili sjajna podrška i pomoć u ostvarivanju ovih ciljeva. Pored trke na 21k, organizovana je i trka na 10k u kojoj smo, takođe, imali učesnike iz kluba.

U toku same trke bilo je dosta toplo, te se osetio manjak volontera na okrepnim stanicama, što je za posledicu imalo stvaranje gužve i uticanje na sam tok trke.

Veliku podršku na stazi smo dobili i od naših prijatelja trkača iz škole trčanja ,,Klix” Sarajevo, kao i TRK Banja Luka.
Nakon završetka trke, otišli smo na zasluženi ručak, gde smo sumirali utiske i nadoknadili izgubljene kalorije.
Lepo vreme, sjajna ekipa i druženje i zadovoljstvo posle istrčane trke svima nam je dalo neophodnu energiju za početak uspešne trkačke sezone koja je pred nama.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.