1. jul 2022.

BRC redakcija gori! Ovog leta treneri pišu za vas!

I dok odmaraš imaćeš korisno trkačko štivo koje se lako vari a puno znači ako se primeni.

Aktuelne trkačke teme prilagođene našim potrebama rekreativaca (napredni i početni nivo) svake nedelje te čekaju ovde na našem sajtu. A ko će odabrati i sažvakati ovu materiju bolje od naših najstručnijih koučeva! Neke od ovih tema naćiće se i u print izdanju BRC magazina zahvaljujući našem partneru Magnetrans.

💧 Počinjemo sa večitom letnjom temom – hidratacija, razbijamo mitove i dajemo super jednostavne primere, što bi se reklo “iz života”, odnosno kako da pravilnu hidrataciju primeniš na treningu, trci, svaki dan. Za ovakav članak naš trener Boris Ristanović pročita desetine stručnih tekstova da vi ne biste morali, saznanja podupire svojim iskustvom u trenerskom poslu, i objašnjava na način da i netrkači mogu da razumeju!

Nakon toga, sledi pojašnjenje Ivana Radenkovića o treningu za početnike – od psihološke pripreme do toga zašto je zagrevanje bitno!

Svakog meseca sveže teme, svake nedelje novi članak. Ne treba da napominjemo da će biti korisno i za one koji ne trče!

Mesečni magazin sa pregledom tema će biti dostupan online za sve naše pratioce u pdf izdanju!

Stay tuned!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.