20. mart 2019.

BRC sa prvom državnom medaljom u istoriji kluba.

U Kruševcu je zlatnim slovima ispisana istorija BRC – a, gde je na državnom prvenstvu na 10.000 metara trkač BRC – a Ognjen Stojanović osvojio srebrnu medalju.

Ognjenov BRC debi – trka za pamćenje i istoriju

Ovo je prva medalja u istoriji kluba koji je od osnivanja razvijao trkačku zajednicu na jedan drugačiji način i koji je 8 godina kasnije stao u red za najveće rezultate.

Kao pioniri rekreativnog trčanja 2011. godine malo ko od nas je mogao da pretpostavi da će se ovo ikada desiti, a desilo se. Zahvaljujući delenju istih vrednosti i velikoj pozitivnoj energiji svih aktera, BRC je ove sezone potpisao tri sjajna trkača, Ognjena Stojanovića, Aleksandra Adžića i Milana Tomina.

Ognjen Stojanović, momak koji je inače triatlonac i koji se bori za OI u Tokiju 2020. godine ove sezone je stao pod zastavu BRC – a. Uskočio je u plavi dres i sa pobednikom na grudima, nakon povrede i samo 2 jača treninga trčanjau 2019. godini istrčao trku za srebrnu medalju na državnom prvenstvu. Sa rezultatom od 32 minuta i 40 sekundi, Ognjen je otvorio sezonu na sjajan način sa porukom: WE RUN THIS TOGETHER

Više o samom utisku trke pročitajte kod Ognjena.

Adžić živi svoj san – priča od milion dolara

Svi se sećamo filma “Million dollar baby” ili “Rocky” i pričama o kojima svi maštamo. Da iz jednog totalnog rekreativnog sveta, ali sa upornošću i željom da nemoguće ne postoji, budemo bolji i dospemo do titule?! E, ovo je ta priča. Momak koji je kao i svi rekreativci krenuo sa džogiranjem u BRC – u, već duži niz godina postaje sve bolji i bolji. Toliko dobar da je zauzeo drugo mesto na Kruševačkom polumaratonu sa vremenom od 1h:18m:01s . Dobro razmislite koje su granice čoveka jer Adža upravo pokazuje da se od rekreativca sa jakom voljom postaje šampion! Adžićeva poruka: BRC LOVE.

Praznik rekreacije – sezona kreće, a BRC putuje.

Sezona u BRC – u odmiče polako, ali sigurno. Do sada se u 2019.  trčao Napulj, Barsa, Sevilja, Atina, Rim, Novi Sad… Kruševac iako jako vruć bio je dovoljno blizu da se proveri forma i nivo utreniranosti. Trka je bila jako lepa, 30 – ak BRC trkača je istrčalo i dobilo na samopouzadnju pred proleće i trke koje tek slede.

I opet je navijanje BRC – a bilo zaštitni znak cele trke, čekali smo jedni druge, a posle trke su se prepričavali doživljaji. U istom ritmu BRC nastavlja dalje.  Za vikend BRC Trail Crew je trčao 20 km po brdima, BRC maraton Akademija 32 km na Adi, BRC Road Runnersi krugove oko Ade, BRC Školarci nove kolimetre, a BRC Youngstersi se spremaju za ispite i trče. Sledeća trka je Novi Sad, a ubrzo potom i Kovačica. Do tada 300 BRC trkača vredno trenira i planira svoje nove pobede širom sveta.


Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.