10. mart 2020.

BRC Škola trčanja 2020 – Rane prijave do 15. marta!

BRC Škola trčanja vrši upis novih članova u letnji semestar, koji počinje 28. marta 2020. i trajaće 16 nedelja. Dakle, jubilarna, 15. generacija školaraca, krenuće u avanturu za manje od mesec dana!

Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su moguće do 15. marta! 

To znači da imate priliku da rezervišete svoje mesto i uštedite na članarini. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni.

Prvih 50 polaznika koji regulišu članarinu do 15.03.2020. dobiće i poklon, top za trčanje ili bandanu, iz BRC-ove nove kolekcije.

Ali hajde da vidimo šta nas sve očekuje u novoj sezoni!

Zamisli sebe na Beogradskom maratonu ili Trci zadovoljstva!

Dozvoli da ti promenimo život!

BRC Škola trčanja je 16-nedeljni grupni program vežbanja na otvrenom koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. 

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete svojih prvih 5km, 10km ili 21km ili nastupiti na nekoj velikoj trci.

Inače, sve je zamišljeno kao kurs od 16 nedelja koji te uvodi u trčanje i menja ti život! Osim treninga tri puta nedeljno, svake nedelje imamo jedno predavanje ili radionicu.

Ivan Radenković, kreator programa Škole Trčanja

To je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju, da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer počinjemo zajedno!

Uzbuđenje pred Ljubljanski maraton na kraju sezone 2019.

Dan upisa i prvi trening

Tačnije – vikend upisa! Moguće je doći na upis u bilo kom od 4 termina, tokom poslednjeg vikenda marta:

  • 28. marta 2020. godine u 10:00 u BRC Runners Hub-u
  • 28. marta 2020. godine u 13:00 u BRC Runners Hub-u
  • 29. marta 2020. godine u 10:00 u BRC Runners Hub-u
  • 29. marta 2020. godine u 13:00 u BRC Runners Hub-u

BRC Runners Hub powered by Push se nalazi na Dorćolskom keju, u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Klik na sliku za uvećanu mapu

Zvanični upis i prvi trening odigraće se u ovim terminima za sve zainteresovane, a za one najodlučnije preporuka je da zauzmete svoje mesto na vreme – mesta su ograničena.

Da li je BRC Škola samo za početnike?

Program Škole trčanja namenjen je i totalnim početnicima, koji nikada nisu trčali, ali otvoren je i  za iskusnije trkače i trkačice, tj. one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord ili ceo maraton na primer.

Kako, kada i gde treniramo

Kroz Školu trčanja je prošlo nekoliko hiljada ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje (a i tuširanje, osveženje, druženje, edukaciju – u Hubu).

  • PONEDELJAK 19:00 – 20:30, Dorćol, BRC Runners Hub
  • SREDA 19:00 – 20:30, Dorćol, BRC Runners Hub
  • SUBOTA 09:00 – 10:30, Ada Ciganlija, klub Šuma
Ti to možeš!

Cena Škole trčanja

Cena celokupnog programa je povoljnija od mesec dana personalnih treninga i iznosi 13.990 RSD, a za rane prijave važi cena od 11.990 RSD (*za uplate u celosti do 15.03.2020.)

Omogućeno je i plaćanje na dve rate, od po 7.500 rsd (prva rata se plaća do upisa).

BONUS: Svi školarci dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled u privatnoj ordinaciji

Upoznaj trenerski tim na www.skolatrcanja.com

Ovog leta treniramo u najbolijm uslovima do sada, a treneri će se postarati  da izgradite pozitivne navike, steknete formu svog života i završite željenu trku!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.