12. avgust 2016.

IZAĐI IZ KANCA: Ako te mrzi da nakon posla opet ideš u zatvoren prostor da bi vežbao…

Ako želiš da osetiš prirodu na svom licu – sunce, kišu, vazduh… i ako želiš da treniraš sport koji je najbrže rastući na svetu – polumaraton, mi ti možemo pomoći.

Treninzi trčanja u BRC-u nisu samo trčanje. Svaki trening uključuje zagrevanje, vežbe snage (jači trkač je zdraviji i zgodniji trkač), trčanje kao glavni deo treninga i istezanje.

Svaki trening trčimo. Nekada radimo više snagu (funckionalni trening za trčanje sa girjama i gumama), a nekada pažnju posvetimo tehnici trčanja i atletskim vežbama. Nekada se više rolamo i istežemo na roleru kroz miofascijalno opuštanje.

Sve to radimo kroz sistem koji te vodi progresivno kroz sezonski i mesečni plan. I to radimo najbolje u Srbiji, a verovatno i u regionu.

U našem Klubu treniraju i početnici, a i napredni trkači koji se stvarno treniraju trčanje, kao što si se možda i ti nekada bavio košarkom, karateom ili slično. Nadamo se, tj sigurni smo da ćeš naći svoj najbolji modalitet treninga kod nas.

[button color=”white” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.belgraderunningclub.com/trci-sa-nama/”]Pozovi nas i priključi nam se![/button]

 

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.