15. jun 2023.

From desk to dawn – za kraj leta spremi se za najveću žurku u patikama!

Osim što planiraš odmor, planiraš li ovog leta da uradiš i nešto totalno kul? Savladaj 5km do kraja leta – bilo da ti je prvi put ili želiš da popraviš vreme! Septembar je nekako ceo trkačka žurka, a kulminiraće jednom pravom žurkom u Beogradu… Spremi se sa nama!

Izdvajamo sjajne vesti odmah:

  • Prvi put u BRC-u možeš da naručiš ONLINE program za 5k!
  • Prvi put postoji prilagođen program i baš na vreme da se spremiš za Belgrade Business Run, odnosno za bilo kojih 5km po tvojoj želji!
  • Oformili smo jednu grupu koja uz vođstvo najboljih trenera ima pripreme uživo u Beogradu!

Ako su ovo dovoljni razlozi da nastaviš da čitaš – još sjajnih informacija sledi u nastavku!

Šta je “From desk to dawn” i za koga je?

Prvobitno smo osmisli tromesečni program za pripremu za SE Serbia Business Run-u koji se u Beogradu odigrava 21. septembra. U pitanju je grupni trening na otvorenom ograničen na 30 polaznika.

Ali sada možeš da nabaviš program priprema za 5k i ONLINE i da treniraš gde god se nalaziš ovog leta!

Apsolutni i napredni početnici, ali i oni koji već trče ali žele bolje vreme na 5k – svako će pronaći odgovarajući nivo treninga. Naši glavni treneri Ivan Radenković i Srđan Živojinović pobrinuli su se da uz plan trčanja dobiješ odgovarajući set vežbi i dodatna uputstva, tako da sigurno istraješ do kraja programa!

Ok, kada počinjemo?

3. jula počinje 12 nedelja treninga! Prijave su u toku, zauzmi svoje mesto i odaberi varijantu koja ti ovog leta bolje leži – online ili uživo trening sa nama u Beogradu, kod Brankovog.

Naravno, ako preuzmeš online program i želiš da počneš kasnije, tvoj tajming je na tebi. Mi se u Beogradu pripremamo za najbolji četvrtak posle posla, a to je Belgrade Business Run 21. septembra!

Termine treninga, cene i ostale detalje saznaj klikom na dugme ispod!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.