28. jul 2017.

Harmony Run Camp 2017 – provedite savršenih 7 ili 3 dana trčanja i aktivnog odmora na Tari u septembru

Od 11. do 17. septembra na Tari će se održati drugi po redu trkački kamp u organizaciji Trčanje.rs i Beogradskog trkačkog kluba. Ove godine postoji opcija i trodenvnog boravka na Tari u okviru Harmony Run Weekend-a od 15. do 17. septembra.  Sve informacije možete pronaći na sajtu kampa www.harmonyruncamp.com

“Dobrodošli u jedno drugačije letovanje, u trkački kamp za odrasle ljude, u kojem ćemo posvetiti neusiljeno vreme sebi i kroz trčanje doživeti iskreni kontakt sa sobom i netaknutom Prirodom, kako bi se umorili, aktivno odmorili i ponovo zablistali.”

Tri stuba kampa

  1. Trening svaki dan – Budite aktivni na odmoru i vratite se sa boljom kondicijom. Trčanje, plivanje, sauna, gym, istezanje. Srmšajte na odmoru i zategnite se. Umorite se kvalitetno i još bolje odmorite.
  2. Priroda i mir – Budite prisutni u carstvu tišine, zvezdanom nebu, trčite po najdivnijim trail stazama i dišite vazduh četinarskih šuma . Okrepite duh u pozitivnom društvu sa ljudima koji vrednuju prave stvari.
  3. Zdrava hrana – Jedite sa svešću šta nam Priroda daje, samo najbolju lokalnu hranu pripremljenu na ukusan i zdrav način. Osetite šta je prava glad nakon celog dana fizičkih aktivnosti i klopajte bez krivice, apetitom prirodnog čoveka.

Dve opcije: nedelju dana ili vikend kamp

Harmony Run Camp i Harmony Run Weekend su dve opcije treniranja u okviru aktivnog odmora na Tari.

  • Harmony Run Camp uključuje 7 dana (6 punih pasiona) od 11. do 17. septembra.
  • Harmony Run Weeknd uključuje 3 dana (2 puna pansiona) od petka 15. do 17. septembra.

Detaljan program kampa pogledajte na sajtu kampa ovde.

Kome je namenjen kamp?

U okviru kampa radiće više trenera i grupa. Trkački program će se u mnogome razlikovati u odnosu na vašu trenutnu kondicju, dok će ostatak programa biti u mnogome sličan (spa, plivanje, radionicee…)

U okviru trkačkih grupa formiraće se:

  • početna grupa – aktivan odmor
  • grupa za mršavljenje – sa posebnim naglaskom na ishranu
  • napredna trkačka grupa – sa posebnim naglaskom na trčanje i oporavak

Cena Kampa i vikend kampa

Cena vikend kampa je 12.999,00 RSD. Broj kampera je ograničen na 30. Cena 7 dana kampa već je porasla i raste kako se početak kampa približava.

[button color=”white” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://harmonyruncamp.com/”]REZERVIŠI SVOJE MESTO[/button]

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.