15. jun 2015.

Izveštaj trenera – Stara planina 2015

Na Staroj planini je upravo održano treće izdanje najteže brdske trke u Srbiji. Na području opštine Knjaževac, sa Babinog zuba, po sjajnom vremenu i na surovom terenu, 140 takmičara iz deset zemalja je odmerilo snage na tri distance. Najkraća na 20km sa 1.400m uspona, srednja na 85km koja ima 4.100m uspona i najduža na 122km sa 5.600m uspona. Dve duže distance se boduju za nezvanično svetsko prvenstvo – popularni „Ultra trejl Mont Blana“.

11427795_402233229977594_2864442461877093522_n

Belgrade Running Club je imao 7 predstavnika. Devojke su bile hrabrije i odlučile su se za 86km i start ove trke je bio u ponoć. Ivana Samardžija je osvojila prvo mesto, a Bilja Tadić je bila treća.

Muški deo ekipe je trčao trku na 20km, koja je startovala u  8 ujutru i na stazi se pojavilo 53 trkača u obe konkurencije. Jeremy Lang je bio treći, Nikola Ilić četvrti. Sjajni su bili i ostali. Miloš Spartak je bio dvanaesti, Ivan Dugandžić četrnaesti, a Mladen Stanković devetnaesti.

Zahvaljujući dobroj organizaciji i odličnim izborom lokacija, ovaj tip trka postaje sve popularniji među trkačima, naročito u letnjim mesecima, kada se sve više nas trudi da pobegne od vrelog gradskog asfalta. Predivna netaknuta priroda i pogled sa vrha planine koji se pruža u nedogled jesu samo neki od razloga da osvežite svoje trčanje i zadate sebi još jedan cilj, a to je da istrčite planinsku trku!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.