6. novembar 2017.

Jasminka Peruničić: U leto 2015. godine sam sedela sa svojim prijateljem na kafi i žalila mu se na bolove u leđima, nedostatak kondicije i snage.

U leto 2015. godine sam sedela sa svojim prijateljem na kafi i žalila mu se na bolove u leđima, nedostatak kondicije i snage.

On mi je rekao: “Imam rešenje za tebe. Evo ti telefon čoveka koji se zove Ivan. On vodi školu trčanja za rekreativce i jednostavno je fenomenalan”.

Kad sam ga pozvala, Ivan je zvučao kao veseo čovek pun energije i poleta. Takav je i bio… I takav je ostao i nakon dve i po godine, koliko sam već u Beogradskom trkačkom klubu.

Na prvom treningu sam istrčala dva puta po 400 metara i potpuno ostala bez daha. Tada sam imala 41 godinu. Postala sam deo grupe “Ljubičanstveni”, grupe u kojoj su najsporiji, najopušteniji i najveseliji trkači. Nedelje su prolazile i posle svakog treninga sam shvatala koliko mi sve to prija i koliko sve to postaje deo mog života.

Kada su posle par meseci stigle i zvanične trke, najpre nisam želela da u njima učestvujem. Kukavički sam se branila time da to nije razlog mog trčanja; tu sam jer želim da se samo rekreiram, dobijem na kondiciji i malo smršam.

Moji “Ljubičanstveni” su se vratili iz Ljubljane sa nekom novom energijom, neizmerno srećni i ponosni. Shvatila sam da meni upravo to nedostaje.

Treninzi su nastavljeni. Posle celog dana provedenog na poslu, umorna i iscrpljena, predajem se stazi ispod Brankovog mosta. I, ona me vraća u život, vraća mi energiju, elan, samopouzdanje, “positive thinking”… Stvara u meni divno raspoloženje.

U početku sam se radovala, ali i istinski čudila, tom osećaju. Onda sam shvatila – to je to. U tome i jeste suština trčanja. Kada sam prvi put istrčala ceo krug oko Ade, nivo sreće i samopouzdanja je bio najviši koji sam do tada iskusila. Tada sam imala 42 godine.

Neizmerno zadovoljstvo u Beogradskom trkačkom klubu su poznanstva i druženja sa ljudima koji trče sa vama i onima koji vas treniraju. Kada dođete na trening, svakog puta vas treneri dočekaju sa iskrenim ljudskim, prijateljskim osmehom.

Kroz taj osmeh, ali i kroz podršku, blagost, ali i odlučnost, predaju vam neizmernu količinu energije koja vas nosi na treningu, u trci, a ostane je dovoljno i za posao, kuću, svakodnevne poslove.

A, ta energija je toliko moćna, toliko pozitivna i ima je toliko da je i vi prenostie dalje – na porodicu, prijatelje, ljude u okruženju…

Kada sa ostalim trkačima u grupi počnete da osvajate dužine, bliskost i ljubav koju osećate prema njima se može uporediti sa onom koju osećate prema prijateljima koje poznajete celog života.

Sada imam već 43 godine i tri istrčana polumaratona. Bolovi u leđima su nestali, skinula sam par kilograma i stekla dovoljno kondicije da se sa svojom petogodišnjom neumornom ćerkom igram do mile volje.

Ovog meseca ulazim u šestu sezonu škole trčanja. Razmišljam da se polako pripremam i za triatlon. Da, i to je moguće. I to je BRC – škola koja vas nauči da verujete u sebe; škola koja vam pokaže i dokaže da možete dostići i ono za šta ste mislili da je nemoguće.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.