15. april 2015.

Jelena Jovanović – trčanje u Dubaiu

U našoj rublici “Gde su i šta rade?” gde se istražujemo šta šta sve rade polaznici i polaznice Škole trčnja nakon što su završili program. Prva u ovoj rublici je Jelena Jovanović koja sada živi u Dubaiu, i priča nam o tome kako je baviti se trčanjem u gradu u sred pustinje.

Jelena u Dubaiu

„Od nedavno živim i radim u Ujedninjenim Arapskim Emiratima gde sam nastavila da se bavim svojom profesijom, marketingom i medijima, ali i velikom ljubavlju, trčanjem. Trčanje u ekstremnim vremenskim uslovima kada temperatura ide i do 50 stepeni, je veliki izazov. Ali nakon perioda adaptacije uspela sam da povratim kondiciju i uspešno završim dve trke od po deset kilometara – Nike Run Dubai i Dubai Marathon. Obe trke su bile sjajno iskustvo. Prva zbog trase koja prolazi pored najviše zgrade na svetu, Burj Khalife – jedinstveno iskustvo! Učešće u drugoj trci koja je održana u okviru čuvenog Dubai Marathon-a, bilo je za mene fenomenalan doživlja. Biti deo događaja kao što je Dubai Marathon zaista to jeste.

Inače je trčanje u Emiratima veoma popularno. Svakodnevno možete videti trkače koji treniraju pored plaže na Marina Walk-u ili duž Jumeira Beach Road. Često se organizuju kampovi i razne trkačke grupe. Uz podršku jedne takve grupe istrčala sam svoje prve dve trke u Dubaiju i postigla prilično dobre rezultate – 10Km, 55 minuta! Njihova podrška i društvo su mi bili značajni.
Od kada se bavim trčanjem naučila da sa drugima delim strast prema ovom sportu. Uz sjajnu ekipu iz BRC-a zavolela sam trčanje i sve što ide uz to. Danas sam daleko od prijatelja iz kluba ali i dalje delimo trkačka iskustva sa različitih krajeva sveta i radujemo se sledećoj prilici kada ćemo opet zajedno istrčati krug, dva oko Ade.“

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.