24. april 2017.

Jubilarni 10. semestar Škola trčanja Beogad počinje 7. maja, a u njemu: animacija dece, 2 treninga snage i još novosti

Letnji semestar Škole trčanja u Beogradu 2017 startuje upisom u nedelju 07. maja i traje do 31. oktobra 2017. godine. Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com, a u nastavku pregled najvažnijih novosti.

Sportska animacija dece za vreme treninga roditelja, kao i više od 10 termina treninga, naši domaći zadaci i ceo program su tu da vam omoguće trening i to da se pokrenete.

“Nemam vremena, nemam ko da mi čuva decu…” su relevantni razlozi da ne stignete da brinete o sebi, ali od ovog semestra smo se potrudili da vam baš bude glupo što ovoga leta nećete postići najbolju formu u životu. Zato….

Upis će se održati u kafeu Azbuka, u ulici Kralja Milana 2,  u nedelju 07. maja 2017 od 11-12:30. Sve informacije ćete dobiti i na mejl nakon prijave na sajtu Škole trčanja.

Šta je Škola trčanja?

Kada odlučimo da počnemo sa trčanjem, iz pozicije nekog ko je dobar deo života proveo sedeći, trčanje je poput odlaska u džunglu bez vodiča. Često se toj situaciji ne snađemo baš najbolje: brzo se demotivišemo, neretko povredimo i na kraju odustanemo od avanture. 

Škola trčanja je 6-tomesečni grupni program vežbanja na otvrenom koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. Program koji polako i postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života.

Beskompromisno smo opredeljeni za bezbedno trčanje i zato smo svim našim polaznicima obezbedili BESPLATAN LEKARSKI PREGLED kod sportskog lekara – to je vaša ulaznica u svet trčanja!

Škola trčanja je projekat koji se organizuje u 16 gradova Srbije. U Beogradu projekat zajednički realizuju Trčanje.rs i Beogradski trkački klub.

Šta je cilj Škole trčanja?

Pogledajte ovaj video. To su ljudi koji su pre tačno godinu dana upisali zimski semestar  škole u 2015. godini. Ovo je njihova završna trka na Beogradskom maratonu 2016. godine. Slično iskustvo čeka i sve vas koji upišete ovaj semestar.

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete 10km ili 21km na Ljubljanskom polumratonu ili nekom drugoj trci krajem jesenje sezone trčanja.

Kako treniramo?

Kroz Školu trčanja je prošlo više od 2.500 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Informacije o terminima i lokacijama

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje.

 • Utorak 19:00 – 20:30, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Četvrtak 19:00 – 20:30, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Nedelja 08:00 – 09:30, Ada Ciganlija (Klub Šuma)

*Sport Active se nalazi na Starom sajmištu i u velikoj sali sa podnim grejanjem radimo zagrevanje, vežbe snage i istezanje. Samo glavni deo treninga – trčanje radimo napolju. 

Šta da radim kada mi ne odgovara neki od termina?

Ako vam neki od termina ne odgovaraju uvek imate 2 mogućnost na raspolaganju.

#1 Trenirajte u opcionim ternimima

 • Utorak 20:30 – 22:00, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Četvrtak 20:30 – 22:00, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Subota 08:00 – 09:30, Ada Ciganlija (Klub Šuma)

#2 Uradite trening za “domaći zadatak”: U Školi svakog meseca dobijate program rada, tako da trening možete da uradite “za domaći”, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javite treneru u zatvorenoj Facebook grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostajete za grupom i ravnomerno napredujete.

Gratis treninzi snage 2x nedeljno

Za sve vas koji bi da trčite snažnije, bez povreda omogućili smo dodatna 2 treninga snage sa rekvizitima i posebno kreiranim vežbama za trkače.

 • Ponedeljak 19:00 – 20:30, Atletski stadion Košutnjak (trening snage)
 • Sreda 19:00 – 20:30, Atletski stadion Košutnjak (trening snage)

Da li je Škola samo za početnike ili i za iskusnije?

Otvoreni smo i  za iskusnije trkače i trkačice, t.j one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord.

U novom semestru Škola je organizovana po niovima. Pre svakog početka semestra radimo test koji nam pomaže da ljude približnih sposobnosti svrstamo u grupu, kako biste mogli što bolje i sistematičnije da napredujete bez improvizacija na samom treningu.

 1. Nivo A – Početni nivo utreniranosti u koju ubrajamo i GRUPU ZA HODANJE. Cilj je trka na 5km, ali će većina istrčati 10km na treningu.
 2. Nivo B – Srednji nivo, pojedinci koji će spremiti po prvi put svoj polumaraton
 3. Nivo C – Napredni nivo, već iskusniji trkači, svršeni polumaratonci/ke koji će pokušati da na kraju sezone postignu svoje najbolje vreme na 21km.

Sportska animacija dece u vremenu treninga

Tokom leta i vaše dete može trenirati, tj animirati se na otovrenom u terminu dok vi trčite trening. Cena animacije uključuje 12 termina x 90 minuta sa iskusnim trenerima DIF-a iznosi 2400,00 RSD i plaće se mesečno. Pošaljite nam mejl na kontakt@belgraderunningclub.com sa imenom i godinom rođena deteta.

Cena Škole trčanja

Cena polugodišnjeg programa je 14.800,00 RSD  ili 12.999 RSD ako platite do 02. maja.

Cena celokupnog programa je povoljnija od mesec dana personalnih treninga. 

Pri tome, školarina uključuje i 3 bogata bonusa koja sama vrede kao polovina cene škole. Jedan od njih je lekarski prelged, a ostatak saznajte na sajtu www.skolatrcanja.com.

Ako već dugo pokušavaš da se nakaniš da promeniš navike, pokreneš sebe i život oko tebe, ako te trčanje mami a teško ti je da to uradiš sam/a – prijavi se! Broj mesta je ograničen na 120 – rezerviši svoje na vreme ovde.

[button color=”white” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://skolatrcanja.com/”]REZERVIŠI SVOJE MESTO NA UPISU[/button]

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.