2. mart 2024.

Kandiduj svog drugara iz Kluba za “Vojčeta” u 2024.

Beogradski trkački klub u saradnji sa porodicom Zmijanac otvara konkurs za dodelu druge za redom nagrade “Vojislav Zmijanac” ili “Vojče”. Kandiduj svog drugara, onu osobu o čijim delima svima pričaš i za koju uvek kažeš da zaslužuje da bude nagrađena.


Nagradom “Vojislav Zmijanac” ili “Vojče” ističemo članove koji, svojim nesebičnim delima, čine Klub i okolinu boljim mestom. Zato je ova nagrada za ljude, ne samo za talentovane trkače koji postižu najveće uspehe na stazi.

Nagradu dodeljujemo jednom godišnje, članu BRC-a koji kroz trčanje, hodanje i članstvo pomaže i menja na bolje sebe. Ali tu ne stajem, već pomaže svojim kolegama na stazi i čini nešto dobro za svoje orkuženje.

Nagrada je onaj dodatni kilometar, dodatni napor koji se ne podrazumeva već koji neki ljudi rado čine. Taj doprinos može biti mali ili veliki, javan ili skriveni, ali mi ga prepoznajemo kada je on dat bezuslovno, iz srca.

Nagrada Vojče

Izabranog člana ili članicu kluba očekuje posebna BRC medalja, kao i novčana nagrada u iznosu od 24.000,00 RSD. Pojedine učesnike i učesnice u konkursu očekuju Pohvalnice.

O Vojislavu Zmijancu

Vojislav Zmijanac (28. april 1952. – 15. januar 2022.) bio je maratonac. Godine 2010. bio je učesnik Beogradskog maratona kao volonter gde je zajedno sa suprugom Biljanom organizvao prve voćne okrepne stanice na trasi maratona.

Godinu dana kasnije u svojoj 57. godini zaljubio se i sam u trčanje i od tada je istrčao svaki Beogradski maraton kao i na desetine polumaratona i uličnih trka.

Vojislav je od početka bio podrška u osnivanju BRC-a, a tokom razvojnih godina BRC-a radio je kao magacioner, blagajnik, knjigovođa, domar Haba, tehnički radnik na izgradnji trkačkog grada na trkama Belgrade Business Run…

Bio je slika onih muškaraca iz prethodne generacije koji su satkani od nekog čvršćeg materijala i nikada se nije žalio da mu je išta bilo teško.

Njegova smrt nas je sve iznenadila jer je pet dana pred smrt istrčao 20 km kao trening za pripremu 35. Beogradskog maratona.

Prijavi drugara ovde

Kandidati se ne mogu sami kandidovati, već ih kandiduju drugi članovi Kluba popunjavanjem upitnika. Kandiduj svog BRC druga ili drugaricu, onu osobu koja druge gura i motiviše kada klonu, osobu koja doprinosi zajednici, koja pokreće promene.

Prijave su otvorene do 15. aprila kada će biti proglašenje pobednika.

Dodela nagrada na Beogradskom maratonu 2024. godine, 28. aprila, baš na njegov rođendan.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.