3. mart 2019.

MORE THAN RUNNING: trkačka kolekcija za proleće-leto 2019. dostupna za porudžbine od 5. marta samo 7 dana

Verujemo da je trčanje više od same aktivnosti, rezultata, treninga. Verujemoda je trčanje najlepše kada se iskustvo kretanja kroz vreme i porstor doživi kao stil života. Verujemo da je kolekcija „More than Running“ stvorena za najlepši osećaj trčanja.

Belgrade Running Club sa ponosom predstavlja kolekciju trkačke opreme za proleće-leto 2019 pod nazivom MORE THAN RUNNING. Poštujući osnove amaterskog sporta i kompetitivnih trkača, kolekcija je građena po najvećim standardima koji podržavaju i slave različitu kulturu trčanjagrada Beograda i namenjena je svakom ljubitelju trčanja koji živi ili boravi u našem gradu.

Za najbolji tekstil i kroj pobrinuo se PUSH, lokalni proizvođač sportske opreme za trčanje. Nastao na Dorćolu sa idejom vrhunskog tekstila i maksimalnog ugođaja prilikom trčanja, PUSH polako osvaja sve veće tržište, dok BRC ostaje eksluzivno mesto u Srbiji gde se PUSH može kupiti.

Dizajn kolekcije „More than Running“ potpisuje nagrađivani studio Coba & Associates, beogradskog maga brendinga Slobodana Jovanovića. Duh trčanja u Beogradu koji je oslikan kroz kombinacije okenaske plave, mint zelene i losos pink boje daju jednu totalno drugačiju dimenziju estetike trkačke opreme. Moderno, sveže, pristupačno, inkluzivno i drugačije.

BRC Fan SHOP je otvoren za naručivanje od 05. do 12. marta. Artikli koji se naruče biće isporučen na kućnu adresu ili se mogu preuzeti u BRC Runners Hubu powered by Push od 4. aprila.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.