20. jun 2016.

Održan TRKAČKI KAFE #1, tema Triatlon sa Vladom Savićem

TRKAČKI KAFE #1: Triatlon sa Vladimir Savic. Ostali smo vam dužni izveštaj sa prvog trkačkog kafe-a, ideje da se na jednom mestu okupe ljubitelji trčanja, prirode, outdoor sportova i sportova izdržljivosti kroz seriju druženja i predavanja posle posla.

Ukratko: ako hoćete da probate triatlon predlog je da se uradi sprint distanca ili olimpijski triatlon, a prva šansa su vam Vlasinsko jezero 7. avgusta (olimpijski) i sprint distanca 21. avgusta u Somboru.

001 - Vladimir Savić

Neka od pitanja koja su bila su: da li mora profi bajk? Ne, možete čak i na MTB biciklu ili city bajku da uradite trku u vašem ritmu. Vezano za plivanje, predlog je da se uzme trener plivanja jednom nedeljno ili da se upiše školica plivanja za odrasle par meseci dok ne uđete u ritam sami da plivate i ne savladate osnovne tehnike plivanja.

Kalendar trka Srpske Triatlon Unije za 2016 godinu se nalazi ovdehttp://goo.gl/h1QSUF

004 - Vladimir Savić

Vezano za trkački kafe, nije bio baš neki odaziv na trčanje, pa nam se čini da ćemo kafe organizovati baš tako kako i ime kaže – uz kafu na trkačke na teme. Tražimo partnera projekta, kafić koji bi nam bio domaćin, pa ako imate predlog, javite!

Vidimo se uskoro ponovo!

(photo Miroslav Gajan, 15. jun, Bar Zavod)

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.