27. decembar 2022.

Održana velika akcija pošumljavanja Savskog keja: Kompanije iz Srbije donirale 250 stabala u okviru kampanje “Trka za šume”

petak, 23. decembra na Savskom keju održana je velika akcija pošumljavanja u okviru koje je Serbia Business Run sa svojim partnerima i učesnicima zasadio 250 stabala (100 zimzelenih i 150 sadnica platana) doniranih tokom kampanje “Trka za šume”.

5Q5A6459

Ove godine je pokrenuta akcija pošumljavanja Srbije pod nazivom “Trka za šume”. Kampanja ima za cilj da tokom naradenih 5 godina, uz pomoć društveno odgovornih kompanija, posadi čak 100.000 novih stabala širom Srbije.

Pobednik ovogodišnje “Trke za šume” je kompanija Schneider Electric, naslovni sponzor serije, koja je donirala i zasadila 100 stabala na Savskom keju. Sadnice su zasadile i kompanije koje su donirale dodatnih 150 stabala, čime je cilj za ovu godinu od 146 stabala premašen, a BRC kao osnivač Serbia Business Run-a sada ima i svoje zimzeleno stablo u ovoj “trkačkoj šumi”.

Veroljub Zmijanac, direktor serije Serbia Business Run je povodom akcije rekao:

“Nikada naše trke biznis serije nismo videli samo kao jednodnevne sportske igre zaposlenih, već i kao platformu da kompanijski sport iskoristimo za veće dobro. Danas slavimo nešto što će ostati iza nas, za Beograd i žitelje u njemu – našu prvu SE SBR šumu. Zahvalan sam Schneider Electric-u i 19 kompanija koje su donirale barem jedno stablo, bez kojih ova šuma ne bi postojala. Pred nama je zadatak da napravimo model održivog sportskog događaja, da taj model ne čuvamo za sebe, već da damo primer kako bi sutra mnogi sportski događaji u zemlji postali zeleni.”

Zimzelena stabla su se sadila u području parka, a platani uz stazu prema ulici. Savski kej, gde inače treniramo, je ovako dobio odrasla stabla koja će pružati čist vazduh i hlad.

5Q5A6619

Ove godine fokus je bio na Beogradu, a plan za naredne godine je da se pošumi što više lokacija širom Srbije, a moto je: jedan trkač – jedno drvo. Kako iz godine u godinu rastemo, ne sumnjamo da ćemo do kraja 2025. godine zasaditi 100.000 stabala uz pomoć učesnika i članova i time značajno promeniti ekološku slika naše zemlje.

Startovali smo jako, a do cilja stižemo zajedno!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.