24. jun 2021.

Olimpijski komitet Srbije i BRC zajedno prosavlili Olimpijski dan

U sredu 23. juna u Srbiji je po 27. put obeležen Olimpijski dan kojim se proslavlja rođendan Međunarodnog olimpijskog komiteta. Ove godine Olimpijski dan je organizovan u saradnji sa Beogradskim trkačkim klubom u Parku „Ušće“ gde je održan javni trening trčanja.

Velikim BRC treningom na kojem su prisustvovali i trkači i nordijci, poslata je lepa čestitka svima koji neguju Olimpijske vrednosti. Ujedno ovo je bila i idealna prilika da poželimo našim sportistima puno uspeha na predstojećim igrama u Tokiju.

Partnerstvo između BRC-a i OKS-a je dugogodišnje i kroz projekte na kojima sarađujemo stvaramo jednu lepu sliku i događaje koji su jedan od stožera koji spaja vrhunski i rekreativni sport.

Ispred OKS-a, učesnicima javnog treninga obratila se Nataša Janković, Menadžer za promociju olimpijskih vrednosti Olimpijskog komiteta Srbije.

Ispred Beogradskog trkačkog kluba, obratio se direktor kluba Dragoljub Milosavljević.

Ovom prilikom svi članovi BRC-a još jednom čestitaju Olimpijski dan OKS-u i šalju punu podršku našim olimpijcima na predstojećim igrama u Tokiju!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.