15. jul 2022.

Znojenje je dobro, ali oprema za trčanje leti treba da ti bude saveznik

Postoji jasan razlog zbog koga se znojimo, a to je održavanje telesne temperature na što konstantnijem nivou. Zbog toga, prilikom izbora opreme za trčanje tokom letnjih dana, treba obratiti pažnju na izbor materijala od kojih su sačinjeni osnovni komadi opreme.

Fashion yes yes:

Odeća treba biti od što lakših i što prozračnijih materijala, a količina odeće koju nosimo trebalo bi da bude svedena na minimum. Izaberite svetlije materijale, koji na sebi imaju oznaku koja ukazuje na brzo sušenje.

No-no:

Izbegavajte pamučnu odeću i onu koja ima velike aplikacije (koje su često od gume) i koje sprečavaju našu kožu da diše.

Sintetika, pokriveno teme, light & short

A šta sa nogama?

Pored odeće, pažnju treba obratiti i na patike koje nosimo, treba izabrati one koje poseduju prozračno gornjište koje omogućava stopalu da lepo diše i oslobađa se viška toplote.

Dobar izbor čarapa može u velikoj meri smanjiti rizik od nastanka žuljeva koji su rezultat povećanog trenja usled pojačanog znojenja stopala. Čarape od veštačkih materijala, koje su specijalizovane za trčanje, uvek su dobra investicija i mogu dosta doprineti pozitivnom osećaju tokom trčanja.

Ne zaboravimo glavu na trčanje!

Pored osnovnih komada opreme leti su nam potrebni i kačket ili vizir, naočare za sunce, pojas za hidrataciju (omogućava nam da nosimo određenu količinu tečnosti uvek sa sobom) i krema sa zaštitnim faktorom.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.