12. april 2018.

Plogging, svetska ekološka akcija u Beogradu – trčanje uz skupljanje đubreta, Brankov most, nedelja 15. april u 10:00

U nedelju 15. aprila u 10:00, ispod Brankovog mosta sa novobeogradske strane startovaće trkačko-ekološka akcija, trčanje i skupljanje đubreta. Grupu će predvoditi dvadesetak trkača Beogradskog trkačkog kluba, koji će tokom veoma laganog džoginga u trajanju od 30 minuta skupiti što više đubreta na potezu Brankov mosta – Gazela, inače jednoj od najlepših staza za trčanje u Beogradu.
“Ploging, kao akcija ljubitelja trčanja, nastala je u Švedskoj i doživela je veliku ekspanziju na sve delove sveta gde je ekološka svest visoka. Trkačka kultura Beograda nosi sa sobom jednu veliku vrednost, a to je briga o sebi i svom zdravlju. Oni koji preuzimaju odgovornost za kvalitet sopstvenog života, ujedno imaju izraženu odgovornost prema svojoj okolini. Takve ljude želimo da srećemo u našem gradu.”, rekao je Veroljub Zmijanac, osnivač Kluba.
Ivan Radenković, glavni trener i idejni tvorac akcije, dodao je: “U našoj Školi trčanja treniraju sugrađani koji su programeri, lekari, nastavnici, bankari, roditelji, studenti, deca, maratonci, početnici… Svi oni su trkači, ljudi koji natrposečno vremena borave u prirodi i parkovima glavnog grada. Zato smo u Školi trčanja uveli Zeleno pravilo koje glasi: Gde mi protrčimo, tu je staza čistija. Ova akcija se savršeno slaže sa našom misijom zelenog grada. Čast mi je da je akcija uspela i što je možemo izvesti sa našim članovima”.
Akcija je otvorena za sve ljubitelje boravka u prirodi, brzog hodanja i trčanja. Nije potrebna prijava za događaj te se svi učesnici pozivaju da se pojave u 9:45 tačno ispod Brankovog mosta sa strane Novog Beograda. Organizator, Beogradski trkački klub, obezbediće zaštitne rukavice i kese za đubre, kao i odnošenje odpada nakon akcije. Događaj je pogodan i za šetnju i porodice sa decom koje bi da promovišu ekološku svest kod najmlađih.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.