8. januar 2021.

Postani praktikant/kinja u Belgrade Running Club-u i napravi svoje prve trenerske korake sa nama!

Ovo već postaje tradicija, i ove sezone pružamo priliku mladim sportskim stručnjacima i onima koji će to tek postati, da sa našim timom iskusnih trenera uđu u najveću oazu pokreta u Beogradu – kroz aktivnosti kao što su rekreativno trčanje i/ili nordijsko hodanje.

Postani instruktor/ka nordijskog hodanja, sporta koji upravo doživljava veliki rast kod nas, ili se oprobaj u rekreativnom trčanju kao trener trčanja.

Zbog velikog interesovanja formiramo nove grupe BRC Nordic Walking sekcije i ovog proleća, i standardno otvaramo i nove grupe u BRC Školi trčanja. I u 2021. rastemo i širimo svoj tim!

Praksa traje 8 nedelja i za to vreme praktikanti dobijaju iskustvo vođenja treninga uz nadzor trenera mentora (3 puta nedeljno) i edukacije iz oblasti trčanja i nordijskog hodanja.

Prijave traju do 27. januara, odabrani kandidati biće pozvani na razgovor 29.01. a sama praksa će biti sprovedena odmah nakon toga u trajanju od 8 nedelja. Nakon praktikantskog staža otvorena je mogućnost trenerskog angažmana u klubu.

Koji su uslovi za prijavu?

  • Student ili diplomac Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja ili srodnih fakulteta
  • Ljubav prema fitnesu
  • Spremnost na učenje

Konkurs za praksu je otvoren do 27. januara 2021.

Prijemni intervju će se održati u BRC Runners HUB-u powered by PUSH, Tadeuša Košćuškog 78.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://forms.gle/Aec3VEELTZBZF5ZSA”]PRIJAVI SE NA PRAKSU[/button]

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.