12. septembar 2022.

Preko 150 članova Beogradskog trkačkog kluba na polumaratonu u Sarajevu

U nedelju, 18. septembra u Sarajevu će biti održan 15. Sarajevski polumaraton. Beogradski trkački klub kao jedan od najvećih trkačkih klubova u regionu uzeće učešće na ovoj trci sa preko 150 članova, trkača i nordijskih hodača.

Ovo je prvo učešće Beogradskog trkačkog kluba na Sarajevskom polumaratonu, a povodom odlaska velike grupe trkača iz Srbije glavni trener kluba Ivan Radenković je izjavio:

Radujem se ovom putovanju. Vredno smo trenirali i letnju sezonu ćemo krunisati trkom u Sarajevu. Radujem se i druženju sa našim prijateljima iz sarajevske škole trčanja. Uvek se srećemo na raznim trkama, ali ovo će biti prvi put da im idemo u goste. 🙂 Maraton je prilika da jedan grad pokaže svoje najlepše lice, siguran sam da će tako biti i ovaj put. Naša putovanja na trke izuzetno doprinose povezivanju i upoznavanju svih trkača iz regiona. Prošle godine smo letnju sezonu završili u Ljubljani, ove u Sarajevu, a sledeće je u planu Zagreb.

Start trke počinje u samom srcu grada, na Ferhadiji, a učesnici će kroz cilj proći na trgu Suzan Sontag. Kao i Beogradski maraton staza Sarajevskog polumaratona vodi kroz kulturno-istorijske znamenitosti i lepote ovog grada. Osim učešća na polumaratonskoj trci članovi kluba će obići Sarajevo, uživati u autentičnom ambijantu i slikati se sa osvojenim medaljama.

Udruženje Marathon počelo je 2006. godine sa organizacijom ovog sportskog događaja koji se danas sa pravom smatra jednom od najmasovnijih sportskih događaja Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Iz godine u godinu Sarajevski polumaraton okuplja sve veći broj učesnika, kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca i amatera.

Beogradski trkački klub (BRC) osnovan je 2011. godine sa kojim je počela nova era trčanja u Srbiji. Već u prvoj godini postojanja Klub organizuje Školu trčanja kroz koju je prošlo preko 4.5 hiljada ljudi. Pored redovnih treninga organizuju se i trkački izleti i putovanja na trke.

Upis novih polaznika biće održan u subotu i nedelju, 1. oktobra u BRC Runners Hubu, Tadeuša Košćuška 78.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.