6. decembar 2018.

Prijave za 1. Serbia Marathon su OTVORENE! – Poklonite sebi ili nekome drugom startninu za Novu godinu

Pre nego što vam prenesemo sve informacije kako da nabavite statrninu po prvoj ceni za najveći dogagaj u gradu u novembru 2019, želimo da vas obavestimo da je osnivač Beogradskog trkačkog kluba, Veroljub Zmijanac, postao direktor ove sjajne trke i mi mu ovom prilikom čestitamo.

Nakon uspešno organizovanih prvih trka na 5km i 10km Serbia Marathona,  juče su zvanično otvorene prijave za 1. Serbia marathon koji će se održati 03. novembra 2019. godine.

Pored glavne maratonske trke na 42km, održaće se i trke na 5km i 10km, kao i polumaratonska trka na 21 kilometar. Svi ljubitelji trčanja, ali i oni koji žele da se po prvi put oprobaju na jednoj zvaničnoj trci, mogu izabrati odgovarajući izazov i završiti trku kao šampioni u Beogradskoj areni, gde je predviđen doček i spektakl za sve trkače i navijače.

“Trčanje je za nas odraz mogućnosti da živimo bogatije i ispunjeniji u vremenu kada nas svakodnevne brige pritiskaju sa svih strana. Svaki kilometar koji pretrčimo, svaki dan u kome smo aktivni, svaka trka koji završimo jeste pobeda. Prihvatili smo na sebe cilj da izgradimo svetski trkački brend iz Srbije sa idejom da nas umesto 7.000 bude 70.000. Svako ko završi Serbia marathon, može da oseti kako je to biti šampion. Svi trkači su šampioni jeste naš poziv da uradite nešto dobro za sebe i date primer vašim najmilijma”, izjavio je Veroljub Zmijanac, direktor trke i menadžer Kancelarije za vanstadionsko trčanje u Atletskom savezu Srbije.

U okviru Serbia Marathona biće održan i Balkanski šampionat u maratonu na kojem će učestovati predstavnici 20 država članica Balkanske atletske federacije (ABAF), te će već 1. Serbia marathon, biti značajan internacionalni događaj sa pozitivnim ekonomskim uticajem na budžet grada i Srbije.

Ovu organizaciju podržao je prvi čovek Svetske atletske federacije (IAAF), Lord Sebastian Coe: “Ovde sam da podržim nešto što će se održati 3. novembra u Beogradu, a veoma je važno. U pitanju je Serbia marathon. Trčanje je pokret, a ne samo sport. Trčanje ohrabruje ljude da ostanu zdravi i budu u formi. Želim da budete na ulicama, trčite i navijate, a ako ne znate kako, posetite serbiamarathon.com”.

Podsetimo da je na konvenciji Evropske atletike koja je održana 25. i 26. oktobra u Lozani u Švajcarskoj, 1. Serbia Marathon zvanično ušao u kalendaru Evropske atletske federacije.

Broj trkača za 1. Serbia marathon je ograničen na 5000. Prvih 2500 prijavljenih startninu mogu izmiriti po ranoj i povlašćenoj ceni. Prijavni formular i svi detalji nalaze se na sajtu www.serbiamarathon.com

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.