9. februar 2015.

Prolećna Škola Trčanja 2015 >>> PRIJAVE do 6. marta!

Kada kažemo da nam je trčanje promenilo život – to zaista i mislimo. Izgradilo je samopozdanje, popravilo odnose, uvelo sjajne ljude u naš život. Ono najbolje od sajta pretočilo se u energiju koja ne staje, već iznova menja živote i drugima kroz Beogradski trkački klub. Upis je u toku!

Kreće Prolećna Škola trčanja

Sa prvim martom, Beogradski trkački klub sprema se da upiše petu generaciju škole trčanja u ovom obliku, Do sada je kroz Školu prošlo više od 900 trkača i trkačica, a 80% njih istrčalo je svoj prvi polumaraton, upravo po proverenom programu koji početnike lako i efikasno uvodi u svet trčanja.

školi trčanja naučićete tehniku trčanja, dobiti sve potrebne informacije o ishrani, opremi, i drugim stvarima koje su vam do sada bile nejasne. U roku od 4 meseca sa tri treninga nedeljno, bićete spremni da istrčite svoj prvi polumaraton. Diplomski ispit prolećne škole trčanja je Noćni maraton u Novom Sadu! (kraj juna 2015.)

Dodatno, u školi ćete imati i tri ozbiljna treninga nedeljno, koji pored trčanja podrazumevaju i vežbe snage, koje će usavršiti vašu tehniku, a vama pomoći da izgradite zdravo i funkcionalno telo. Sa vama rade profesionalni treneri sa DIF-a, a Škola je podeljena u pet grupa, u zavisnosti od spremnosti tako da ćete u svakom trenutku biti u grupi koja vam najviše prija.

Vaše pitanje: “Da li ću moći da smršam, ili, da li ću moći da saznam kakve patike je potrebno da kupim” ili nešto treće, odgovor je – da! Pored trčanja, tu su i edukativne sesije i odgovori na pitanja.

U svakoj školi koju ste do sada pohađali upoznali ste nove drugare. Neki od njih su vam ostali prijatelji i danas. Škola trčanja će vam pružiti priliku da ponovite taj doživljaj. Radujte se novom društvu pred kojima su iste nedoumice i izazovi.

Zašto Škola trčanja?

  • Često nemam motivaciju da trčim sam/a
  • Ne mogu da probijem granicu od 5, 10, 21, __ km
  • Želim da popravim svoje vreme na polumaratonu
  • Potreban mi je nov izazov
  • Glupo mi je da sam/a putujem na trku
  • Trčanje i žurke su sjajan koncept

Ako ti je makar na jedno od ovih pitanja odgovor DA onda je škola trčanja koncept koji bi trebalo da razmotriš! Ona te ne uči da trčiš, jer tvoje telo to već i samo zna već ti pruža bezbedno i jednostavno okruženje u okviru koga ćeš najbrže napredovati, gde te neće mrzeti da ustaješ radi treninga, gde ćeš upoznati sjajne ljude, koje god da si godište!

Termini

U martu su predviđeni sledeći termini i lokacije:

  • Utorak 18h Splav Kolos (25.maj)
  • Četvrtak  18h Splav Kolos (25.maj)
  • Nedelja 10h Klub Šuma (Ada)

Pored njih često su planirani i treninzi iznenađenja, kao i aktivnosti koje ne bi odmah povezao sa trčanjem: druženja, žurke, putovanja,

Cena

Za jednokratno plaćanje na upisu cena iznosti 5 990 RSD.    Ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama: Prva rata iznosi 4 000 RSD i plaća se na UPISU. Druga rata od 3990 RSD se plaća do 1. maja.

Prijava

Je otvorena do popunjavanja mesta – kako se prošli semestar rasprodao, a broj mesta je ograničen, savetujemo da se prijaviš na vreme 🙂

PRIJAVI ME U ŠKOLU TRČANJA

 

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.