20. jun 2023.

Prvi put BRC Pass u ponudi za sve učesnike SE Serbia Business Run-a!

Predstavljamo vam prvi BRC PASS, kreiran specijalno za učesnike Se Serbia Business Run serije 2023. godine, koji omogućava ulaz u svet Pobednika i niz popusta i pogodnosti. Ovo je prva ovakva “propusnica” ali može biti samo početak ponude koju želimo da pružimo prijateljima i poštovaocima kluba širom Srbije!

Dakle, šta je BRC Pass i ko može da ga poseduje?

To je ekskluzivna propusnica za razne pogodnosti koje smo obezbedili do kraja godine, virtuelna kartica, koja se aktivira i sadrži promo kod. Mogućnost aktivacije BRC PASS-a imaju svi oni koji su ove godine prijavili na bilo koju trku SE Serbia Business Run serije (još su aktuelne prijave za Niš i Beograd!).

Šta ti sve BRC PASS donosi?

Besplatno 2 nedelje treninga na bilo kom BRC programu u Beogradu (obavezna prijava)

Istraži programe Beogradskog trkačkog kluba, prijavi se i iskoristi promo kod. Dve nedelje uživaj u treningu i pitaj trenere sve što te interesuje. BRC Running Hub ti je takođe na raspolaganju. Svi programi opisani su na sajtu: Beogradski trkački klub – Belgrade Running Club.

10% popusta na cenu svih programa

Ako si pronašao/la trening koji ti baš odgovara, iskoristi popust na ukupnu cenu! To važi za treninge u Beogradu ali i za Online program, za 5k pripreme, BRC Lean&Fit, BRC Školu trčanja, napredne programe trčanja, Nordijsko hodanje… sve što je dostupno do kraja godine!

Pozivnica za BRC izlete i događaje (i žurke!)

Povremeno putujemo zajedno na klupske trke i ostvarujemo posebne pogodnosti kod organizatora trka, ali organizujemo i izlete za trkače i nordijske hodače… Budi u toku sa našim akcijama i pridruži nam se! Objavljujemo ih na Facebook stranici, a podsetićemo i mejlom.

15% popusta na BRC Shop

Shop je u pripremi i uskoro ćeš moći da nosiš Pobednika svuda sa sobom! Novi artikli su u izradi, obećavamo da će se tu naći nešto što ćeš hteti da pokloniš dragoj osobi!

Vidimo se na pripremama za 5k, prijave su u toku! Treniramo od 3. jula kod Brankovog (ko nije u BG, može i online!).

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.