28. januar 2015.

Putovanje na Ljubljanski maraton 2015 [PRIJAVE]

Tri dana potpunog trkačog ludila, BRC experience, trke na 10km, 21km, 42km, sajam sportske opreme, najveći autobusi u zemlji, najveći hostel u Ljubljani samo za nas, žurka u nedelju posle trke, druženje sa ostalim trkačkim klubovima iz inostranstva… Prijavi se OVDE !!!

Aranžman uključuje prevoz, smeštaj sa doručkom (dva dana), sve takse, osiguranje, zajedniču posetu sajmu trkačke opreme, učešće na Pasta Party i startninu za trku. Polazak iz Beograda je u ponoć 23. oktobara, petak na subotu, kod Skejt Parka kod Ušća. Povratak je u ponedeljak 26. oktobar oko 20h. 
https://www.youtube.com/watch?v=fhlu0XCR36Q

Nemojte brinuti da li ćete moći da istrčite – moćićete! 🙂 Samo je potrebno da postoji kontinuitet treninga, svi koji su do sad trenirali po programu istrčali su ciljanu trku.

Cena aranžmana je 140€ i može se uplatiti u dve mesečne rate:

  • 13. avgust – 70€
  • 30. septembar – 70€

Prijavljivanje traje do 12. avgusta 2015. Uplate se mogu izvršti na svim BRCtreninzima. Za sve dodatne informacije obratite se treneru Milošu Spartaku, putem mejla spartak@trcanje.rs ili na nekom od naših treninga

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.