17. mart 2020.

Saopštenje povodom vanrednog stanja usled pandemije virusa COVID-19

Beograd, ponedeljak  16. mart  2020. godine

Beogradski trkački klub od svog osnivanja se vodi vizijom u kome aktivni pojedinci preuzimaju odgovornost za svoje zdravlje i ujedno postaju ambasadori u promociji sportske kulture u Beogradu.

Naša filozofija uvek je uključivala ideju da ne postoji bolja fizička aktivnost, nego trčanje na otvorenom, u prirodi, zajedno sa svojim timom i sve to pod stručnim nadzorom fakultetski obrazovanih profesora fizičke kulture, doprinosi sveopštem kvalitetu života svojih članova, kako na fizičkom, tako i na mentalnom planu.

U ovom trenutku, usled pandemije virusa COVID 19 i povodom vanrednog stanja koje je proglašeno na teritoriji države Srbije, Beogradski trkački klub donosi odluku:

Svi treninzi u okviru Beogradskog trkačkog kluba se odlažu do daljnjeg u skladu sa vanrednim merama koje su na snazi, a koje se tiču zabrane okupljanja u većim grupama.

S obzirom da je broj članova našeg kluba dosta veliki, odlučili smo se za ovu odluku kao meru odgovornog i preventivnog  ponašanja u ovakvim situacijama.

U skladu sa trenutnom situacijiom i merama koje su donete od strane nadležnih organa, individualno kretanje nije zabranjeno, tako da nesmetano možemo da treniramo samostalno.

U toj situaciji BRC tim će za dalji period spremiti treninge koji će biti u skladu sa potrebama svih sekcija. Program članovi realizuju samostalno i komuniciraju sa trenerima.

Svi planovi i programi za treninge biće objavljeni na zvaničnim internim Facebook grupama.

Dragoljub Milosavljević, direktor Beogradskog trkačkog kluba

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.