23. septembar 2015.

Sarajevo 2015: half marathon – full experience

Istinsko uživanje u panorami prelepog nam Sarajeva pre, u toku i posle same trke dugujemo i jako nam dragim domaćinima iz Klix-a, a izuzetno Sabini i Harisu sa kojima smo se sjajno proveli i dan pre same trke, a bili i dočekani u petak veče, pri dolasku.

Organizacija za primer, gostoljubive Sarajlije, preukusna hrana – sve to čini Sarajevo mnogo više od samo običnog grada. Iako su kišni oblaci dominirali u toku trke, stvaravši dugu senku duž cele staze – to nije, ni u kom aspektu, bacilo senku na odlično organizovane volontere na okrepnim stanicama, par bučnih bubnjara i mnogobrojne žitelje koji su duž cele staze bodrili trkače.

Trasa, sama po sebi, obiluje raznolikošću – počevši od blago promenljivog terena u smislu uzbrdica i nizbrdica, pa sve do trčanja kruga na stadionu, duž same reke i, konačno, fascinantne Kozje Ćuprije koja je bila poseban izazov od nekog 15og , pa sve do okreta na 18. kilometru.

No, nije samo padala kiša, već je palo i nekoliko ličnih rekorda od strane Ksenije i Mihaila (1:44) i Nikole Ljubenovića (1:42), dok je titulu najbržeg učesnika iz redova BRC-a odneo Ivo sa satnicom od 1:35. Gliga je kroz cilj projurio nakon punog sata i 43 minuta trčanja, Dušan Nedić 1:44 a, svakako, Igor i Tijana su sebi dali oduška što se tiče vremena i dali sebi užitka da provedu na stazi nešto iznad dva sata.

Kao i što je sama parola trke akcentovala: half marathon – full experience je, po našem skromnom mišljenju, potpuno ispunila očekivanja! 

Vidimo se sledeće godine na jubilarnom 10. Sarajevskom polumaratonu.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.