2. septembar 2022.

Stigao je NORDIJAC: Prvi klub nordijskog hodanja u Srbiji

Srbija je dobila svoj prvi Klub nordijskog hodanja „Nordijac“. Krajem avgusta u Kulturnom centru Grad u Beogradu na manifestaciji kojoj je prisustvovalo preko 100 nordijskih hodača Klub je zvanično i počeo sa radom.

Izvorno nastalo kao letnji trening za skijaše Nordijsko hodanje se jako brzo proširilo na sve druge sportske i starosne grupe. Tokom ove aktivnosti angažuje se 90% mišića u telu, jačaju zglobovi, ubrzava metabolizam i ima blagotvorne psihološke efekte. Zaštitni znak Nordijskog hodanja su štapovi za hodanje

Marko Mihailović, glavni trener kluba je povodom lansiranja „Nordijca“ izjavio:

Verujemo da se život održava kroz kretanje. Da je put do zdrave i zadovoljne zajednice izgrađen željom pojedinca da se pokrene. Ravnopravno sa našim članovima, navijačima i partnerima činimo porodicu koja nikad ne stoji. Možete biti uvereni da svakim napravljenim korakom ostajemo verni ovome. U Klubu „Nordijac“ znamo da je ovo moguće. Sve je teže zaobići trag koji ostavljamo. Više od 1000 članova našeg pokreta najbolje govori o tome kako nam ide. Inspiracija i vođenje primerom ostaju iza nas svuda kuda prolazimo.

Podsećamo da je Škola nordijskog hodanja u Beogradu nastala 2020. godine u BRC-u, usred pandemije COVID-19 kada je prepoznata potreba naših sugrađana da budu fizički aktivni uprkos pandemiji. Za samo dve godine Srbija je dobila više od 1000 ljudi koji praktikuju nordijsko hodanje kao vid fizičke aktivnosti. Članovi škole postali su uporedo i članovi Kluba nordijskih hodača „Nordijac“.

„Strast će nastaviti da pokreće ono čemu težimo. Idemo ka dalekim ciljevima. Potpuno smo uvereni da je moguće stvarati, sarađivati i rasti, i da hodanjem jedni uz druge postižemo upravo to. Krenuli smo u stvaranje čitavog jednog sveta. Ove snove ostvarujemo zajedno“, naglasio je Mihailović.

Klub „Nordijac“ otvoren je za nove polaznike koji žele da nauče nordijsko hodanje i treniraju kroz program koji traje 16 nedelja. 

Prijave traju do 2. oktobra, a sve informacije nalaze se na sajtu www.skolanordijskoghodanja.com

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.