15. mart 2019.

Trče, sarađuju sa trkačima, kreiraju i izrađuju opremu za njih – PUSH.

FUSH je jedan od osnivača BRC Runners Hub – a powered by PUSH u Beogradu . Kao što je Beogradski trkački klub podrška svim trkačima Beograda u kontekstu stručnosti i znanja o samom trčanju, tako je FUSH naš prirodan partner i dodatna podrška što se tiče kreiranja i izrade najkvalitetnije opreme za trčanje. Kako radi FUSH i koje su osnovne vrednosti koje zastupa pročitajte u intervjuu sa Nevenom Momčilović, menadžerkom FUSH kompanije.

BRC Lifestyle shirt made by PUSH

Kako biste jednom rečenicom definisali FUSH?

NEVENA:  Mi smo trkačka firma. Trčimo i sarađujemo sa trkačima, konkretno sa preko 2.000 trka i maratona širom sveta. Hanover, Berlin, Elbdeich, Eschatlon, Marathon d’Albi, Marathon du Medoc, Beograd, Skoplje, Kipar, Split,…  su samo neka od mesta na kojima ste mogli da vidite naše majice i opremu. Naša misija je da svake godine budemo ponosni na nekoliko trka više, da saznamo tajnu više i da to što naučimo primenimo na svaki naredni artikal koji izlazi sa našim potpisom.

BRC Shorts made by PUSH.

FUSH je firma sa dugom tradicijom koja je dobro poznata ljudima iz posla. Javnost, medjutim, do sada nije imala prilike da se bliže upozna sa vama. Kažite nam nekoliko reči o firmi FUSH.

NEVENA:  FUSH je brend specijalizovan za izradu sportske odeće za kraće i duže trke, sa posebnim fokusom na maratone. Modeliramo, dizajniramo i šijemo za klubove i za različite sportske manifestacije. Naša posebnost se ogleda u tome da smo evropski proizvođač, koji je u svom pogonu objedinio sve faze proizvodnje – od pletenja materijala, bojenja, krojenja, štampanja, i šivenja do pakovanja i transporta direktno na adresu. Klijentima dakle nudimo veoma širok spektar mogućnosti.

Danas su naši kapaciteti oko million jedinica godišnje, ali obzirom na to da uskoro počinje sa radom i naša fabrika u Grdelici, ta brojka će se utrostručiti.

. BRC Hoody made by PUSH.

A tu je i vaš brend PUSH?

NEVENA:  PUSH je nastao kao normalan sled događaja, kao posledica saradnje sa velikim brojem trka i maratona, kroz našu želju da napravimo iskorak u trkačkom svetu. Sve ono što smo naučili u saradnji sa našim klijentima, da primenimo, testiramo, unapredimo…

PUSH je sinonim za reciklirani poliester, organski pamuk, neškodljive boje, održivi razvoj, vrhunski kvalitet, neizostavnu udobnost. Namenjen svim onim trkačima koji razumeju značaj iskustva u tehnologiji izrade, funkcionalnosti upotpunjene dizajnom, kreativnosti podržane inovacijama.

NEVENA: Ideja o saradnji BRC-a i PUSH-a je prirodna stvar. Mi budno pratimo sve ono što ima veze sa trčanjem ili je u okruženju trkača, pa nas je i sama zajednička prisutnost u Hub-u dovela u dodir sa svim trkačkim izazovima i željama. Odatle zajedničkim snagama gazimo startnu liniju. Trčimo, testiramo, slušamo jedni druge, konsultujemo se, istražujemo, poboljšavamo performanse, razmenjujemo iskustva, tražimo bolja rešenja,…Jer, cilj je da uvek budemo korak ispred svih, da osvestimo značaj fizičke aktivnosti i da kroz prepoznatljivost brendova promovišemo zdrav život, brigu o sebi, društvu i životnoj sredini.
Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.