2. mart 2015.

Tri besplatne školarine

Izvukli smo troje dobitnaika/ca besplatnih školarina za Prolećnu školu trčanja. Magazin Sensa i Belgrade Running Club odlučili da nagrade troje čitalaca koji su se podstaknuti tekstom “Trčanjem do meditativnog uma” prijavili za Školu trčanja. Među brojnim prijavljenima najviše sreće su imali:

  • Milica Vukotić
  • Aleksandar Stevanović
  • Zoruca Lojpur

 

Milica nam je u svojoj prijavi napisala jedni sjajnu trkaču priču, evo jednog pasusa:

“Tartan staza na Tašu pre oko godinu dana. Veče je i nema mnogo trkača. Imam slušalice u ušima i ambiciju da večeras prvi put u životu pretrčim nepoznatu razdaljnu u ukupnom trajanju od 50 minuta, sa kraćim pauzama, a prema programu za početnike koji sam pronašla na sajtu trcanje.rs. Pre izvesnog vremena sam se pokrenula zbog i za sebe, na raznim poljima, i trčanje je deo toga. Mislim o tome dok kiša počinje da rominja, a moje nove patike grabe stazu koja postaje skoro prazna. Javlja mi se neki nepoznat osećaj slobode i lakoće, osećaj da mogu bilo šta… Noge me nose sa staze i u delu gde je prekida asfalt, ja skrećem desno i trčim sredinom široke aleje parka. Većina prolaznika se užurbano sklanja sa kiše u najavi, dok ja dižem glavu ka nebu i puštam da mi se kapljice skotrljaju niz lice. Osećam se svojom, novom, živom! Osećam svoje telo, mišiće, snagu, energiju, nakon svih tih godina statike i pasivnosti i taj osećaj ne mogu da uporedim ni sa jednim drugim. Bliži se kraj pesme kojom se završava ciljni 50. minut, shvatam da sam uspela, a sada znam da ne moram da stanem i želim još, i trčim još, i ne želim nikada više da stanem!….”

Aleksandra je sestra inspirisala da se prijavi za Školu trčanja, ovo je deo njegovog komentara prilikom prijave:

“….Šta me je motivisalo? Moja sestra. Njena promena, njena energija, njena sreća, njen osmeh i njena istrajnost. Ona se priključila školi kako bi smršala, a sada želi da istrči polumaraton. Svaki trening jedva čeka i posle svakog treninga, koliko god bio naporan i dugačak, dolazi kući srećna i zadovoljna. Pokazala mi je da trčanje može da ti pomogne da budeš bolji, brži, srećniji i uspešniji na svim poljima. Želim da i sam iskusim sve to o čemu mi ona priča, jer želim da se promenim i poboljšam. Da smršam, da se aktiviram, da budem zadovoljan sobom i motivisan za uspeh na faksu, u ljubavi, u muzici…”

Zorica se pronašla u onom delu teksta kada sam govorio frustraciji koja se rađa prilikom neuspeha u meditaciji, ovo je deo njenog komentar:

“Oduvek sam volela da trčim, za svoju dušu, ali vremenom, ne znam ni ja kako…postala sam sporija, mrzovoljnija, nervoznija, pa i 13 kg deblja. Mislila sam da sam eto, jednostavno, ostarila. I da moje trčanje, koje je vremenom trebalo da postane savršenije, završeno. I slučajno jednog dana saznam da, ustvari imam smanjenu funkciju štitne žlezde. I dobila sam odgovor na pitanje sta me to kočilo. I rešila da počnem da se bavim jogom, pilatesom ili nekom sličnom “mirnijom” aktivnošću. Ali, to nisam ja!…”

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.