26. mart 2017.

Magazin Politika: Zašto doktorka Vojislava trči i šta ima da kaže o BRC Školi trčanja.

U martu 2017. godine, u Magazinu Politika, osvanuo je tekst koji govori u prilog trčanju, kao načinu prevencije, ali i lečenju određenih zdravstvenih odstupanja. Pored teme koja svakako privlači pažnju, ono što nas čini počastvovanima jeste to da je intervju dala upravo naša članica kluba docent dr Vojislava Nešković.

U prilogu se nalazi priča koja govori o tome kakvo je viđenje Vojislava imala pre započinjanja Škole trčanja, a onda i tome šta sada misli o Školi trčanja, trčanju uopšte, odnosima ljudi koji su podrška jedni drugima iz treninga u trening, kao i o tome kako je trčanje promenilo njen život.

Uživajte u priči, i podelite i vi svoju trkačku priču.

Lekarka-trci-na-duge-staze-Politika-Magazin-19.03.2017

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.