23. oktobar 2017.

Zimska škola trčanja 2018 – Prijavite se na vreme, mesta su ograničena

Zimski semestar Škole trčanja 2017/18 startuje upisom u nedelju 19. novembra 2017 i traje do 1. maja 2018. U sklopu priprema treniraćemo u toploj sali, a treneri će se postarati se da izgradite pozitivne navike, steknete formu svog života i završite Beogradski maraton 21. aprila 2018. godine.

Upis će se održati u kafe Azbuka, u ulici Kralja Milana 2,  u nedelju 19. novebra 2017. od 11:00-12:30. Sve informacije ćete dobiti i na mejl nakon prijave na sajtu Škole trčanja.

Šta je Škola trčanja?

Kada odlučimo da počnemo sa trčanjem, iz pozicije nekog ko je dobar deo života proveo sedeći, trčanje je poput odlaska u džunglu bez vodiča. Često se toj situaciji ne snađemo baš najbolje: brzo se demotivišemo, neretko povredimo i na kraju odustanemo od avanture. 

Beskompromisno smo opredeljeni za bezbedno trčanje i zato smo svim našim polaznicima obezbedili BESPLATAN LEKARSKI PREGLED kod sportskog lekara – to je vaša ulaznica u svet trčanja!

Škola trčanja je program koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. Program koji polako i postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života.

Šta je cilj Škole trčanja?

Pogledajte ovaj video. To su ljudi koji su pre tačno godinu dana upisali zimski semestar  škole u 2016. godini. Ovo je njihova završna trka na Beogradskom maratonu 2017. godine. Slično iskustvo čeka i sve vas koji upišete ovaj semestar.

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete 5km ili 21km na Beogradskom maratonu 21. aprila 2017. godine.

https://www.facebook.com/skolatrcanjasrbija/videos/477512652579720/

Kako radimo (kada je napolju zima)?

Kroz Školu trčanja je prošlo više od 3.000 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o gracioznom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Trčimo napolju, ali nam je na raspolaganju topla sala ponedeljkom i sredom u kojoj se presvlačimo, zagrevamo, istežemo…

Treniramo u toploj sali SportActive (podno grejanje) i radimo treninge iznenađenja na Košutnjak, Avali i  Atletskoj dvorani u Beogradu.

Informacije o terminima i lokacijama

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje.

 • Ponedeljak 18:00 – 19:30, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Sreda 18:00 – 19:30, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Subota 11:00 – 12:30, Ada Ciganlija (Klub Šuma)

*Sport Active se nalazi na Starom sajmištu i u velikoj sali sa podnim grejanjem radimo zagrevanje, vežbe snage i istezanje. Samo glavni deo treninga – trčanje radimo napolju. 

Šta da radim kada mi ne odgovara neki od termina?

Opcioni termini, kada ne stižete na redovne u svojoj grupi su:

 • Ponedeljak 19:30 – 21:00, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Utorak 18:00 – 19:30, Ušće, Splav Zapa (samo presvlačenje)
 • Sreda 19:30 – 21:00, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
 • Četvrtak18:00 – 19:30, Ušće, Splav Zapa (samo presvlačenje)
 • Subota 09:00 – 10:30, Ada Ciganlija (Klub Šuma)

DOMAĆI ZADATAK: U Školi svakog meseca dobijate program rada, tako da trening možete da uradite “za domaći”, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javite treneru u zatvorenoj Facebook grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostajete za grupom i ravnomerno napredujete.

BONUS: Svi školarci koji upišu Školu dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu dugih rukava u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled u privatnoj ordinaciju u vrednosti od 2500 dinara.

Da li je Škola samo za početnike ili i za iskusnije?

Otvoreni smo i  za iskusnije trkače i trkačice, t.j one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord ili ful maraton.

U novom semestru Škola je organizovana po niovima. Pre svakog početka semestra radimo test koji nam pomaže da ljude približnih sposobnosti svrstamo u grupu, kako biste mogli što bolje i sistematičnije da napredujete bez improvizacija na samom treningu.

 1. Nivo A1 – Početni nivo utreniranosti u koju ubrajamo i GRUPU ZA HODANJE. Cilj je 5km na Beogradskom maratonu, ali će većina istrčati 10km na treningu.
 2. Nivo A2 – Srednji nivo, pojedinci koji će spremiti po prvi put svoj polumaraton
 3. Nivo A3 – Napredni nivo, već iskusniji trkači, svršeni polumaratonci/ke koji će pokušati da na teškoj stazi BG maratona postignu svoje najbolje vreme.

Cena Škole trčanja

Cena polugodišnjeg programa uz max 74 treninga je u nivou cene mesec dana rada sa individualnim trenerom. Saznajte sve o načinima plaćanja  i prijavite se na www.skolatrcanja.com.

Broj mesta u Zimskoj školi trčanja nažalost je organičen kapacitetom sale za trening. Upisaćemo maksimalno 120 školaraca, a pravilo je – rane prijave imaju prednost.

Rezervišite svoje mesto na vreme jer je sledeća šansa u maju 2018. godine!

[button color=”white” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://skolatrcanja.com/”]KRENI DA TRČIŠ U ŠKOLI TRČANJA[/button]

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.