22. mart 2018.

Ove godine zajedno sa Alex Ubović organizujemo “Kamp za mršavljenje” na Tari (jun i avg 2018)

Ono što je sasvim izvestno je da 90% trkača počne da trči prvenstveno da bi smršali a tek nakon toga se zaljube u trčanje. Mršavljenje, nažalost, ipak nije toliko jednostavan proces. Ono što smo vremenom naučili, a nauka je potvrdila, jeste da za uspešan proces gubljenja kilograma, moramo da reprogramiramo naš jelovnik, navike ali i volju. 

BRC ove godine svoj godišnji trkački kamp posevećuje temi mršavljenja. Zato je partnerstvo našeg glavnog trenera Ivana Radenkovića sa autorkom programa “Zauvek Vitki” Aleksandrom Ubović,  prirodno. Alex je napravila neviđene rezulate u trčanju sa BRCom (ona već 2.5 godine trenira u Klubu), a sada je red da se najbolje iz oba sveta spoji i da ti rezultati budu dostupni za sve.

Bez obzira koliko smršamo, mi se  uvek ponovo vratimo istoj slici. To znači da je slika u našoj glavi a ne na našem telu! A ako je u mojoj glavi onda ja svojim mislima mogu i da je promenim! Jer mršavljenje je apsolutno inside job, iliti rad na sebi ali ”iznutra”!

Kamp za mršavljenje!

Na Kampu za mršavljenje ćemo vam pomoći da smršate prve kilograme koje nikada nećete vratiti. Kamp za mršavljenje je pravo vreme da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira.

KADA?
U dva termina: 22.- 30. jun i 17. – 25. avgust 2018.
GDE?
Hotel Omorika Planina Tara, Srbija

Ko može da se prijavi ?

Ukoliko imate više od 18 i manje od 55  godina i već ste probali sa različitim načinima mršavljenja, dobrodošli ste da nam se priključite na kampu. Broj mesta po terminu je ograničen. Ukoliko imate bilo kakav hroničan zdravstveni problem potrebno je da doneste potvrdu lekara da ste sposobni za umerenu fizičku aktivnost.

Program kampa

Kamp uključuje celodnevni program aktivnosti, kao i primer specijalnog jelovnika kog se možete pridržavati bilo da ste gosti hotela Omorika ili dolazite u privatnoj režiji.

Sveža jutra su rezervisana za meditaciju u carstvu Tarske tišine, prepodneva za prelepe šetnje po najčistijem vazduhu Srbije, popodneva za odmor i vežbe oblikovanja sa trenerom. Nakon večere Aleksandra Uboviće vodiće radionice svesnog mršavljenja “Zauvek vitki”.

Vežbaj lagano

Pažljivo osmišljen program vežbanja uz stručan tim trenera diplomiranih profesora DIF-a iz “Škole trčanja” Beogradskog trkačkog kluba, uz pomoć kojih ćete se upoznati sa rekreativnim trčanjem i saznati kako da na najbolji mogući način podstaknete vaše telo na sagorevanje masti i izgradnju mišića.

Vreme Aktivnost
08:00 – 08:30 Meditacija
09:30 – 10:00 Doručak
10:00 – 12:00 Fizička aktivnost u prirodi (šetanje, trim staza, treking)
13:00 – 14:00 Ručak
14:00 – 16:00 Slobodno vreme
16:00 – 16:15 Užina
17:30 – 19:00 Vežbice oblikovanja, rad sa trenerom ili bazen
19:15 – 19:45 Večera
20:00 – 21:30 Radionica “Zauvek vitki”

Hrani se pametno

Na kampu vam prezentujemo proverenjednostavan i učinkovit program ishrane, koji će učiniti vašu ishranu ukusnom, jednostavnom i održivom za ciljeve koje imate. 

Ovaj jelovnik lako će se uklopiti u vaše navike i moći ćete da ga dugoročno primenjujete u svakodnevnom život.

Za sve goste Hotela Omorika organizovan je poseban meni izgrađen po jelovniku koji ćemo prezentovati, a onda i pratiti dan za danom. Učesnici će jesti isto što i organizatori kampa. Ono što je važno: nećete biti gladni, a mršavićete! 

Za sve koji ne noćite u Hotelu Omorika, postoji opcija uplate dnevnog menija, kako biste se hranili po već pripremljenim jelima iz jelovnika. Pošaljite nam poruku za više informacija.

Hrana na Tari je sveža, lokalna i iz prirodnog uzgoja, zdrava i ukusna!

Mršavi svesno

Radionice za svesno mršavljenje iz programa ZAUVEK VITKI na kojima zajedno radimo na motivaciji i istrajnosti prilikom procesa mršavljenja i u okviru kojih ćete učiti:

 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Koje prve korake da preduzmete (na putu postizanja vaše idealne figure)
 • Kako da odradite male promene koje će vremenom rezultirati velikim promenama
 • Mentalne veštine za uspešno mršavljenje
 • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
 • Emocionalne i duhovne veštine koje su vam potrebne za održavanje zdravog tela
 • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Zbog čega su važne emocije i na koji način se ”nosimo” sa njima
 • Šta znači voleti sebe i kako pronaći u sebi snagu za donošenje zdravih odluka u ishrani

Treneri i edukatori

Aleksandra Ubović rođena je 1974. godine u Beogradu. Diplomirala je 1997. na Filološkom fakultetu. Pre 8 godina zajedno sa suprugom Sinišom Ubović pokreće koncept Put Promene u okviru kog vode programe koje e kreirala Lujza Hej sa timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti savremene psihologije i psihoterapije.  Od 2013. godine Aleksandra vodi u Beogradu HYL radionice ličnog razvoja na temu “Postanite i ostanite ZAUVEK VITKI“, a u februaru 2015. izlazi i njena istoimena knjiga koja automatski po izdavanju postaje jedna od najprodavanijih knjiga u oblasti self – helpa.

Ivan Radenković je rođen 1983. godine u Beogradu i diplomirao je na DIF-u 2006. godine. Ivan je glavni trener i osnivač Beogradskog trkačkog kluba u kojem pomaže ljudima da kroz trčanje spoznaju lepotu kretanja i inspirišu se na ispunjeniji i bogatiji život. Ivan je autor programa “Škola trčanja za odrasle”  koji je direktno pomogao da više od 2000 Beograđana i Beograđanki, starosti od 16 do 65 godina završi svoju prvu trku, bilo to Trka Zadovoljstva ili maraton i na taj način pronađu snagu u sebi i naprave važne životne iskorake.

Šta dobijate programom?

Program “Kampa za mršavljenje – Tara 2018” uključuje:

# Aktivnost Vrednost
1. 7 PEŠAČENJA U PRIRODI SA VODIČEM koji uključuju uvodnu aktivnost laganog razgibavanja, šetnju i lagano istezanja nakon šetnje 70 eura
2. 6 TRENINGA SA TRENEROM koji uključuju zagrevanje, glavni deo treninga, vežbe oblikovanja i istezanje 90 eura
3. 6 RADIONICA programa svesnog mršavljenja “Zauvek Vitki” 160 eura
4. RADNU SVESKU sa programom kampa i dnevnikom aktivnosti 5 eura
5. SPORTSKU MAJICU ZA VEŽBANJE napravljenu od funkcionalnih materijala koja vam ostaje  da vas služi u vašoj novoj navici redovnog kretanja 20 eura
6. PRIMER MESEČNOG JELOVNIKA koji vas učinkovito, jednostavno i ukusno vodi do najbolje životne forme, kao i predavanje o principima ishrane 50 eura

Bonusi za sve učesnike i učesnice

 1. Aleksandra Ubović vam poklanja on-line podršku do čak tri meseca nakon završetka Kampa kako bismo zajedno s vama i dalje istrajali na ispunjenju zajedničkog cilja (vrednost 150 eura)
 2. BRC vam daruje knjigu o trčanju za početnike, kao i besplatnih 3 meseca treninga trčanja za totalne početnikenakon završetka Kampa (vrednost 90 eura)

 

Cena i način plaćanja

Ukupna vrednost kampa sa svim bonusima je 635,00 eura, ali vi nećete platiti toliko. Cenu Kampa i uslove plaćanja pogledajte na sajtu http://kamp-za-mrsavljenje.com/

[button color=”green” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://kamp-za-mrsavljenje.com/”]SAZNAJ SVE DETALJE I CENU[/button]

SAZNAJ VIŠE I PRIJAVI SE

Aleksandra Ubović, koordinatorka kampa
Tel, SMS ili Viber: +381 (0) 65 31 00 888
Email: alex.ubovic@gmail.com

http://kamp-za-mrsavljenje.com/

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.