30. januar 2019.

Koji su pravi razlozi zbog kojih BRC organizuje i trči Belgrade Underpants Run?

Treća po redu Belgrade Underpants Run održana je u subotu, 26. februara. Krenuli smo sa pripremama i skidanjem u prostorijama Belgrade Running Hub powered by PUSH, onda smo se zagrejali ispred samog Hubu i trčali duž keja.

Novinari koji su došli u velikom broju nakon trke su ocenili naš poduhvat kao lud, hrabar i nesvakidašnji, što nije daleko od istine, ali to ipak nisu pravi razlozi zašto organizujemo i trčimo ovu trku. Ona u stvari predstavlja sve ono što BRC kao klub zastupa i u čega veruje.

ZDRAVLJE

Belgrade Underpants Run je improvizacija ruske metode jačanja i oporavka organizma izlaganjem hladnoći i valjanjem u snegu, tako da motivacija za ovu trku jesu benefiti koje imaju za naše zdravlje. A BRC je svakako klub koji je u potpunosti posvećen zdravim životnim stilovima i promociji trčanja kao načina na koji možemo da odvojimo vreme za sebe i da ga provedemo na najzudraviji mogući način.

POMERANJE GRANICA

Kada pomisliš da nešto ne možeš, baš tada reši da to i uradiš, recimo da trčiš u gaćama ili upišeš školu trčanja iako nikada nisi trčao ili trčala ili da se pripremim i istrčiš polumaraton i maraton ili da trčiš kroz šumu i nepristupačne terene. Pomeranje granica znači da pomeraš sopstvene granice izdržljivosti i snage uz volju da ostvariš zacrtani cilj.

STIL

Nakon Belgrade Underpants Run – a postajete jedan od onih koji su trčali po snegu u gaćama, kao što nakon bilo koje od trka za koju se pripremate kao deo BRC-a postajete jedan od onih koju su uspeli da posvećenošću, strpljenjem i redovnim treninzima postignu cilj. Trkački stil je ono što se živi, ali i što se prenosi i širi na druge, a BRC je klub u kom je to moguće ostvariti, u saradnji sa PUSH sportski brend namenjen isključivo trkačima.

DRUŽENJE

Da li biste ikada sami trčali po snegu u gaćama? Ali kada nas je više to postaje zajednički poduhvat, postajemo ekipa koja je spremna da uradi nešto u čemu će se osečati ludo, slobodno, neopterećujeće i dobro se zabaviti. BRC kao klub je mesto na kome se gradi taj osećaj pripadnosti i zajedništva.

I zato je Belgrade Undepants Run samo uvod za sve treninge i trke koje nas čekaju u ovoj sezoni, sve zajedničke poduhvate, zabave, drušenja, pređene kilometre i protrčane ciljeve.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.