1. septembar 2022.

Počeo upis u BRC Školu trčanja!

I ove jeseni pozivamo sugrađane da budu fizički aktivni i priključe se velikoj beogradskoj trkačkoj zajednici!

Pod sloganom “From Zero to Hero” nova sezona Škole trčanja biće posvećena svim trkačima, herojima grada Beograda, koji uprkos obavezama i problemima redovno dolaze na treninge, bodre jedni druge i vode računa o svom fizičkom zdravlju. 

Podsećamo da je klub dobitnik ovogodišnjeg priznanja “Heroj 35. Beogradskog maratona” za veliki doprinos i razvoj trkačke zajednice, koje dodeljuje Beogradski maraton. Članovi BRC-a (više od 350 njih) svakodnevno pomeraju svoje granice, kako u distancama tako i u brzini trčanja.

Dragoljub Milosavljević, direktor Beogradskog trkačkog kluba povodom početka nove sezone je rekao da ljudi kroz trčanje pričaju priču o Beogradu na mnogo različitih načina.

Verujemo da su svi naši članovi veliki heroji na različite načine. Put od totalnog početnika u trčanju, do kruga oko Ade i polumaratona je zaista veliki poduhvat. Ako se uzme u obzir da su svi naši članovi zaposleni, studenti, da imaju porodice ili neke druge obaveze, onda je taj put od totalnog početnika do heroja još veći. Želimo da ispričamo priču o njima, ljudima koji svakodnevno inspirišu celu zajednicu. Inspirisani svim našim trkačima, zajedno nastavljamo da stvaramo nove heroje, istakao je Milosavljević.

Kroz BRC školu prošlo je preko 4500 zadovoljnih trkača koji su od 2013. godine do danas istrčali svoje najlepše kilometre.

Program traje 4 meseca kroz trening koji vode školovani treneri sa DIF-a. U početnom radu se testira fizička kondicija i zdravlje svakog polaznika, a treneri stoje na raspolaganju za svaku vrstu saveta i preporuke. Pored pažljivo smišljenog mesečnog programa rada u okviru škole održavaju se predavanja i radionice, a grupno se odlazi i na trkačke izlete i maratone. Druženje i energija koju svaka grupa ove škole nosi sa sobom poseban su doživljaj, a trkači dobijaju i diplome o uspešno završenoj školi. Treninzi se održavaju 3 puta nedeljno na Novom Beogradu i Adi Ciganliji. 

UPIS novih polaznika će se održati u subotu, 1. oktobra u BRC Runners Hubu, Tadeuša Košćuška 78. Više o BRC Školi trčanja na: skolatrcanja.com

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.