Škola efikasnog plivanja

Plivanje ne mora da bude mučenje. Krenite da plivate sa stilom. Početnike ćemo po prvi put naučiti naučiti pravilnoj tehnici plivanja, a svakog plivača sa takmičarskim sposobnostima učinite da pliva svoja najbrža vremena. Obuke su prilagođene i plivačima za open-water plivačke maratone i triatlon (Ironman) trke.

Za početnike

Programi za početnike: naučićemo vas kako da plivate efikasno, bez muke i sa stilom. Obuke su dostpune u grupama ili individualno.

Oseti vodu!

Obuke su prilagođene vašim sposobnostima, bilo da po prvi put učite pravilnu tehniku kraula ili imate plan da se ubrzavate za plivačko takmičenje.

Tehnika plivanja

Kroz praćene vežbe i osimšljene treninge unapređujete vašu tehniku plivanja, te je plivanje efikasnije. Plivate sa više stila i manje se umarate.

Open-Water plivanje

Tokom lenjih meseci sprovodimo posebno obuke za plivanje na otvorenim vodama, kako biste završili plivački maraton ili uradili najbolji triatlon.

Masters takmičenja

Kao i u trčanju gde postoji trke, tako i Masters plivačka takmičenja su zabavan način da date svoj maksimum, upoznate ljude i osvojite medalju.

Treba vam pomoć pri izboru programa? Ako imate nekih pitanja ili ne znate koji je program idealan za vas, ostavite svoj broj, pozvaćemo vas i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Trenerski štab

Iskustva naših članova

U sklopu BRC-a zajedno treniraju predivni ljudi različitih životnih dobi, fizičkih sposobnosti i ličnih sportskih ciljeva. Zajedno nas povezuje Pobednik u pokretu i želja da kroz sport učinimo život u našem Beogradu boljim.

Zapratite nas na zvaničnim kanalima kako ne biste propustili najnovije informacije i specijalne pogodnosti u vezi naših programa.

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.