Strateško planiranje tvog aktivnog identiteta: od konrektne vežbe (benč ili interval!), prema ciljeva (završi maraton ili 21k) ka aktivnoj viziji.

Autor: Veroljub Zmijanac

Kako da razlikujete trening od vežbanja i kako da izgradite dugoročnu viziju zdravog, funkcionalnog, lepog i moćnog tela?

U ovoj lekciji, osnivač BRC-a Veroljub Zmijanac izražava svoju filozofiju treninga kao promenu identiteta vežbača i korak ka svrishodnosti i uživanju u treningu.

Lekcija nam otkriva nam kako da se pomerimo od kratkoročnih ciljeva (“Hoću da smršam 5km”) ka moćnoj životnoj viziji u kojem sport i kretanje doprinose celokupnom životu, a ne dodaju nove ili kompenzuju postojeće probleme.

treneri-veroljub-zmijanac

Veroljub Zmijanac

Veroljub Zmijanac je osnivač Beogradskog trkačkog kluba i jedan od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji. Nakon studija u Nemačkoj, u vreme kada su samo čudaci trčali, 2008. godine osnovao je magazin Trčanje.rs, a sledeće godine i BRC. Smatra se da su baš ti počeci danas zaslužni što u Srbiji ne trči 500 već više od 50.000 ljudi. Veroljub je diplomirani inženjer informacionih sistema Fakulteta Organizacionih Nauka. U nogama ima 5k na 18:20, 21k na 1:26:23, nekoliko maratona, poludugih triatlona i Ironman. Otac je troje dece.

Sportski programi

Pristupi kompletnom sadržaju

Osvoji pristup vrednim lekcijama i budi uvek u toku sa novitetima na sajtu tako što ćeš se prijaviti na naš bilten.

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.