3. novembar 2018.

U BRC zimskoj sezoni 2018/19 ponuda za svakoga: početnici, trail, maratonci, jutarnja “biznis” grupa, omladinci… Sve to uz lekarski, člansku kartu sa popustima i trening u Atletskoj dvorani, proverite!

Dolazi trkačka zima 2018/19! Svi vi koji ste već trčali zimi znate kakva je to uživancija u odnosu na letnje trčanje, a vi koji niste – vas pozivamo da to iskusite.

Dozvolite da vam drečave trkačke boje budu izvor radosti, svetlosti i motivacije u sivim i tmurnim danima koji dolaze. BRC se potrudio da nam ova zima prođe u atmosferi profi treninga i dobrog raspoloženja.

Pogledajte dobro opis programa, razmislite, odaberite svoj program i prijavte  se OVDE!

[divider]Lokacije i termini[/divider]

U zimskom periodu svi treniramo zajedno. Treniramo četiri puta nedeljno, svaki put na drugoj lokaciji:

  • Ponedeljak 19h – Brankov most (SportActive)  – Trening podrazumeva: zagrevanje i vežbe snage radimo u toploj sali, trčimo napolju, istezanje u sali.
  • Sreda 19h – BRC Runners Hub, Tadeuša Košćuška 78 – Trening trčanja kreće iz Huba, u zavisnosti od programa trčimo pored reke ili po uzbrdicama na Kalemegdanu. Istezanje i piće posle treninga u Hubu.  
  • Četvrtak 19h – Atletska dvorana (Banjica)  – Trening snage i tehnike trčanja (bez dužih trčanja). U vrhunskim uslovima, 90 minuta posvećujemo radu na snazi i na popravljanju tehnike trčanja.
  • Subota 09h – Ada Ciganlija, klub Šuma – LSD trening i uživancija u zimskoj idili Ade Ciganlije, uz topli čaj i doručak nakon treninga

[divider]Napomene[/divider]

*U toku zime imaćemo nekoliko trkačkih izleta, tako da ćemo nekoliko puta subotnje treninge preseliti na uzbudljivije lokacije. 🙂

** Poslednje nedelje marta i u aprilu, ulazimo u prolećni raspored, a to znači da će treninzi ponedeljkom i sredom počinjati od 19:30

*** U slučaju održavanja atletskog takmičenja ili neplaniranih radova u Atletskoj dvorani, u vreme održavanja našeg treninga, uprava Dvorane će nas na vreme obavestiti. Na osnovu toga ćemo otkazati taj trening ili ćemo ga održati u drugom terminu.

[divider]Sistem treninga [/divider]

Ove zime idemo korak dalje što se tiče treninga i pristupa trčanju. Sazrela je situacija da možemo da primenimo najmodernije metode treninga i da trening učinimo još efikasnijim (sa manje vremena i rada postižu se veći rezultati).

Samo neke od novina su: trčanje na vreme, trčanje po zonama intenziteta, rad na snazi na posebnim treninzima, primena metodologije usvajanja pravilne tehnike trčanja, itd.

Vaš minimalni zadatak je da u toku nedelje odradite tri treninga. U zavsnosti da li vam je kondicija ili snag slabija tačka fokusiraćete se na sredu ili četvrtak. Bilo bi idealno da budete na sva četiri treninga.

[divider]Članska karta i popusti[/divider]

Ove zimske sezone svi dobijamo člansku kartu BRC-a. Sa tom kartom možete da ostvarite popust od 30% za kupovinu trkačke opreme u InterSportu (opreme koja nije već trenutno na popustu).

Pored popusta u opremi obezbedićemo još niz partnera i popusta koji će rasteretiti vaš trkački budžet.

[divider]Lekarski pregled za sve[/divider]

Na početku sezone svi članovi kluba će proći lekarski pregled. Pregled je besplatan, tj. uračunat je u cenu članarine. Pregled će se obaviti u Running Hubu, tu će lekari sportske medicine instalirati privremenu ordinaciju dok se svi članovi ne pregledaju.

[divider]Trkački dresovi[/divider]

Za razliku od prošle sezone gde smo kasnili sa majicama, ove godine majice dobijate za vreme novogodišnjih praznika. U zimsku sezonu ulazimo sa novim brendom i skroz novim vizuelnim identitetom kluba. Ideja nam je da na svim trkama na kojima budemo učestvovali u 2019. godini nastupamo u našim trkačkim dresovima / majicama.

[divider]BIRAJTE JEDAN OD SLEDEĆIH PROGRAMA[/divider]

Kako trkački sazrevate, polako osvešćujete koji vam pravac u trčanju najviše odgovara.  U BRCu ima za svako po nešto što se trkačkih programa tiče.

Pogledajte svaki od ovih programa i izaberite onaj koji vama najviše odgovara. Dobra stvar je što u većini slučajeva svi treniramo u isto vreme i na istom mestu (sa izuzetkom Trail-a), tako da se nećete odvajati od svojih drugara čak iako izaberete neki drugi program:

BRC ROAD RUNNERS je naš bazični trkački program koji ima za cilj trčanje na 10km ili 21km. Tom programu pripadaju sve B grupe i svi koji su sada završili A nivo. Klikni OVDE za detaljniji opis programa.

BRC MARATON AKADEMIJA je jako uspešan trenažni program i program podrške koji te priprema za maratom (42,195m). Detaljnjije o programu pročitaj OVDE.

BRC TRAIL CREW je namenjen svima vama koji volite da trčite planinske trke, da trenirate po brdima i šumama. Ako beton i grad nisu vaš prvi izbor za trčanje, detaljnjije istražite o programu OVDE. Tačne termine i lokacije, kao i cenu naknadno ćemo objaviti.

BRC YOUNGSTERS je nov program koji plasiramo prvi put od ove sezone. Ova grupa  je namenjena svima između 16 i 25 godina. Detaljnjije o programu pročitaj OVDE.

BRC BREAFKAST SQUAD ili mnogo manje cool, ali podjednako odlično: jutarnje “biznis” trčanje se održava u BRC Runners Hubu na Doćolu ujutru utorkom i četvrtkom od 7h do 8.15h. Odličan termin za sve koji popodne vole da posvete porodici, prijateljima, hobiju, kafani… Posle Detaljnjije o programu pročitaj OVDE.

BRC ŠKOLA TRČANJA je naš uvodni program i namenjen je totalnim početnicima i svima koji ne trče redovno. Ako neko od vaših prijatelja želi da počne da trči obavezno ga usmerite na Školu trčanja. Program je naš najbolji i najprovereniji program – do sada ga je pohađalo više od 3000 zadovoljih Beograđana – verujemo da ste i vi među njima 🙂 Detaljnjije o programu za zimu 2019, pročitaj OVDE.

[divider]Cene[/divider]

Naziv programaCena Cena u dve rate
BRC Road Runners17.000 din – pola godine2 x 9.500 din
BRC Road Runners17.000 din – pola godine2 x 9.500din
BRC Breakfast Squad
Jutarnje “biznis” trčanje
3.600 din – mesečno
17.000 din – pola godine
        /
BRC Youngsters2.400 din – mesečno           /
BRC Škola trčanja18.000 din – pola godine2 x 10.000 din

Pogledajte dobro opis programa, razmislite, odaberite svoj program i prijavite  se OVDE!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.