6. decembar 2017.

GENERACIJA XI: 195 školaraca krenulo sa priprema za Beogradski maraton 2018. Još 30 mesta slobodno.

“Kod nas nema zime”. Poznat kliše, ali zaista je tako u trkačkom svetu Beogradskog trkačkog kluba. Nikada nije kasno i uvek je pravo vreme krenuti sa trčanjem i pokrenuti svoj život na bolje i više.

Trenažno, prave pripreme za Beogradski maraton, bilo da trčite 10, 21 ili 42km na proleće 2018. upravo sada kreću, kada se stvara baza. U ovom periodu radimo i na snazi i na svim onim problemima i slabostima koje smo uvideli u prethodnoj sezoni.

Čak i ako takmičarski cilj nije prvenstven, važno je ostati u kondiciji u toku zime  – stiže sezona slava, praznika, te vas “zimski san” ne mora oduzeti 100%. Dovoljno je napraviti i 3 trennga do 60 minuta koji u sebi sadrži i vežbe snage i istezanje i malo boravka na svežem zimskom vazduhu. 

Zima 2018 – Krenuli smo sa 3 programa

Naš Klub upisao je 195 školaraca u program Škole trčanja, koji se sprovodi tokom nedelje u toploj sali Sport Active.

Svaka čast na njih 90 koji su po prvi put krenuli sa trčanjem u Klubu i odlučili se da to bude baš tokom zime.

45 trkača koji su se odlučili da trče pod rukovodstvom Ivana Radenkovića u okviru outdoor programa BRC Treninga za polumaraton imaće zanimljivu zimu uz najbolju brigu i istraživanje našeg grada kroz razne tempo, intervalne i treninge avanture.

Još jedan program koji je zaživeo jeste i BRC Trail CREW, prvi kompletan programa trejl trčanja u Beogradu koji vodi, sada veš etablirani trail trener trčanja Miloš Spartak. Grupa je sastavljana i već su počeli sa treninzima snage u Zavodu za sport i medicinu sporta, kao i raznim trail vikend akcijama.

Novost+: Informacioni sistem

Još jedna lepa novost jeste i informacioni sistem BRC-a koji će omogućiti klupsku rang listu i popis svih trka i nastupa. Svaki čaln će otvoriti svoj nalog i imati svoj “Trkački karton” sa svim testovima, trkama kao i pregledom treninga, klupskih obaveštanje i važnih informacija.

Informacioni sistem razvijamo već 6 meseci i sada smo u stanju testiranja. U narednih mesec dana verujemo da možemo da završimo ovaj projekat. 

Nastup na Beogradskih 10 – 21km

Prva trka na koju smo nastupili kao Klub jeste Beogradskih 10 i 21k. Evo fotografija.

https://www.facebook.com/BelgradeRunningClub/posts/1547653495323289

Želite  da nam se sada priključite?

Ukoliko zbog bilo kog razloga niste stigli da nam se priključite tokom upisnog perioda u novembru, možete to uraditi do kraja decembra 2017. godine.

U Školi trčanja ostalo je još 30 mesta   – pogledajte sve informacija i prijavite se ovde.

Outdoor program za polumaraton i Trail ekipa primaju članove tokom cele godine, a da biste trčali, morate da imate određenu trkačku karijeru, barem istrčanu jednu trku u poslednjih par meseci.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.