31. decembar 2019.

2019 stvari na koje smo ponosni!

Poslednjih dvanaest meseci sadrže najmanje 2019 momenata na koje smo preponosni! Dragi članovi i prijatelji kluba, hvala vam što ste ovu godinu učinili takvom!

Ali pošto nemamo toliko vremena do kraja ove godine da pišemo sve što nas je zajedno radovalo, evo malog pregleda 19 zanimljivosti koje su nam se desile:

1. Već postaje tradicija – januar je bio rezervisan za Underpants run i pomeranje granica! (pročitajte i Koji su pravi razlozi?)

2. Otvorili smo BRC Shop po prvi put, tako da od februara svako ima mogućnost da nosi (i da se ponosi) klupskim bojama u specijalno dizajniranoj BRC liniji od recikliranog poliestera, powered by Push!

3. Prvi put u istoriji kluba, poneli smo medalju sa državnog prvenstva kući! Ognjen Stojanović osvojio je srebro na 10k u Kruševcu u martu ove godine!

4. U aprilu Pobednik se pridružio trkačima na ulicama Beograda, a BRC je imao istorijski nastup na Beogradskom maratonu, sa najvećim brojem trkača i navijača do sada, zajedno sa gostima iz Ljubljane i Podgorice!

5. Maja meseca, triatlon tim BRC-a nastupio je na Ocean Lava Montenegro, sa dve devojke u timu, koje su prošle put od 400 m do half distance!

6. Istog meseca dogodio se upis u letnju sezonu Škole trčanja, kada nam se pridružilo veliko pojačanje.

7. Realizovali smo nekoliko ekskurzija, treninga i trka u prirodi, a posebno se izdvojio Trkački pohod na banatske njive u Mokrinu!

8. U našim redovima stasali su i neki studenti generacije, kao što je Dunja najbolji student na svom odseku na ETF-u! A neki su odbranili i svoje doktorate!

9. Još jedna istorija započeta u BRCu 2019-e: Prvi put u Srbiji treniramo Nordijsko hodanje! Trener Nebojša je izveo prvu generaciju “hodača” koji su kasnije i učestvovali i odneli medalje na trkama. Trener je nastavio u Nemačku na dalje usavršavanje i mi mu želimo puno uspeha!

10. Ovo je definitivno bila godina pomeranja granica – na listu Ironman-a upisalo se još nekoliko naših momaka koji su završili ceo Ironman u Italiji (Emilia Romagna).

11. BRC Love – osim što je širimo svuda i uvek, imali smo jednu prosidbu na zajedničkoj završnoj trci u Ljubljani, dobili smo bebu maratonca i venčali smo trenera!

12. Zabeležili smo mnoge sjajne trenutke kamerom, radili smo sa 6 različitih fotografa ove godine i imamo možda najbolji foto album sa Avale (autor Miloš Nikodijević).

13. Naša kuća, BRC Runners Hub powered by Push, je u ovoj godini ugostio preko 30 događaja i predavanja iz raznih oblasti u trčanju!

14. Uradili smo Plogging akciju, Glanc Run, sa Trash Hero Beograd, i zajedničkim snagama očistili jedan deo keja, omiljeno mesto za trčanje mnogih Beograđana! (pogledaj BBC-jev VIDEO prilog)

15. Ove godine desio se i najveći do sada Belgrade Business Run i naravno BRC volonteri su bili najveća podrška!

16. Super partner ove godine, Magnetrans, pratio nas je na svim našim događajima i javnim treninzima, tako da se nismo brinuli za oporavak mišića!

17. Naša Ruža je jedna od članova koji su se ove godine prvi put našli na triatlonskom takmičenju, i to baš u Beogradu, a ova svemoguća dama se tom prilikom popela na postolje i pokazala još jednom da prepreke ne postoje, da je uspeh samo pitanje volje!

18. Po drugi put u istoriji, dobili smo šampiona u Sky Running-u, Nikola Ilić se nakon 3 godine ponovo popeo na postolje!

19. Posvetili smo Womens Outdoor Day damama kako bismo ih podržali i ohrabrili na bavljenje raznim sportovima u prirodi, u saradnji sa Beosport-om i Salomon-om.

U međuvremenu zajednički smo nastupali na mnogim trkama u Srbiji i regionu, a stizale su nam razglednice i medalje iz svih delova sveta! Maraton akademija je uspešno završila sezonu, i svaki započeti maraton! Mnoge porodice su krenule zajedno da treniraju u BRC-u! Merkator je spremio svoj tim za maraton kod nas i istrčao Ljubljanu! Dobili smo lepa priznanja, i ostvarili lepe saradnje! Osluškujući potrebe trkača, pokrenuli smo novi program BRC Lean & Fit! Poslednji trening u godini začinili smo prazničnom atmosferom i poklonima. I možemo ovako do kraja sledeće godine…

Naši članovi nas svakog dana čine ponosnim svojim uspesima na ličnom i profesionalnom planu!

WE RUN 2020 TOGETHER!

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.