Dobrodošli u BEOGRADSKI TRKAČKI KLUB!

Sa nama nećeš doživeti obožavanje samo onih koji prođu prvi kroz cilj već ćeš upoznati sjajne ljude i doživeti neverovatne avanture u kojima svaki uloženi napor, svaki završeni trening i svaki prolazak kroz cilj je Pobeda svih nas. Duže od deceniju BRC uspešno pokreće Pobednika u gradu, a zajedno sa njim i 5.000 zadovoljnih Beograđana i Beograđanki među kojima možeš biti i ti.  Pridruži nam se i pomoći ćemo ti da kroz najbolje trenažne programe za odrasle napraviš svoje prve, najlepše i najdraže kilometre

brc trneing

Tvoj cilj je važan!

REZULTATI - Naši programi ti pomažu da unaprediš svoje sposobnosti, ali samo sa trenerom praviš razliku. On je tu da ti prilagodi plan da efikasno treniraš do ličnog rekorda i pobede. Treniraj.

ivan-radenkovic-trening-tehnike-trcanja-foto-Beogradski-trkacki-klub

Znamo šta radimo!

ISKUSTVO - U proteklih 13 godina uspešno smo pomogli više od 4.000 Beograđana i Beograđanki da zajedno sa nama naprave svoje prve i najlepše korake u svetu rekreacije. Pomoćićemo i tebi.

category-running-03

Tu smo za tebe!

BRIGA - saveti, podrška, razmena znanja i slobodna komunikacija sa trenerom i drugim članovima Kluba je osnova svih treninga. Ostvari ciljeve za koje nisi verovao/la da su mogući.

brc-avala

Putujemo i družimo se!

ZABAVA - Zajedno nastupamo na trkama i takmičenjima, nazdravljamo, navijamo i podržavamo jedni druge. Jednom mesečno idemo na klupske izlete negde u blizini Beograda. Putuj.

Treba ti pomoć pri izboru treninga? Ako imaš pitanja ili ne znaš koji je program idealan za tebe, ostavi svoj broj, pozvaćemo te i odgovoriti na sve nedoumice.

Izabrani programi i programi na akciji!

Škola

BRC Škola triatlona

3 u 1 - istovremeno uživaj u trčanju, plivanju, biciklizmu i osvoji najlepše triatlon trke Balakana i Evrope!

8280-20221002-175800-253224911-original

Nivo A

Još 9 mesta

Iskustva naših članova

U BRC-u zajedno treniraju sjajni ljudi različitih godina, fizičkih sposobnosti i sportskih ciljeva. Zajedno nas povezuje pokret i želja da kroz sport učinimo život u našem Beogradu bolijm.

U centru pažnje

Partneri

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.