18. januar 2022.

Napravi svoje prve trenerske korake sa nama!

Dragi budući treneru, ako je bavljenje sportom napolju tvoja stvar i želiš da iskusiš rad u najvećoj zajednici rekreativaca u Beogradu, čitaj dalje!

Ove sezone imaš šansu da postaneš praktikant/kinja na jednom od programa koji su za kratko vreme postali prvi izbor nekoliko stotina Beograđana:

  • Postani instruktor/ka Nordijskog hodanja – popularna aktivnost za sve generacije! Nauči tehniku korišćenja štapova kroz rad sa profesionalnim instruktorima i savladaj metode organizacije grupnog treninga
  • Postani trener/ica OUTFITa – Outdoor Fitness Revolution, savršen spoj fitnesa i outdoor-a! Nauči da pripremiš najjači ugođaj za treniranje u parku, uz muziku i profesionalno vođstvo treninga

Praksa traje 6 nedelja i za to vreme praktikanti dobijaju iskustvo vođenja treninga uz nadzor trenera mentora (3 puta nedeljno) i edukacije iz oblasti nordijskog hodanja i fitnesa.

Prijavi se najkasnije do 28. januara! Praksa se odvija u periodu februar-mart 2022. Nakon praktikantskog staža smeši se trenerski angažman u klubu ukoliko se pokažeš i zavoliš ekipu!

Ako si ovo ti, očekujemo tvoju prijavu odmah!

  • Student ili diplomac Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja ili srodnih fakulteta
  • Poseduješ ljubav prema fitnesu
  • Rad sa ljudima te nikada ne smara, već ti daje podstrek
  • Spremnost na učenje i usvajanje novih veština se podrazumevaju

Konkurs za prijave traje do 28. januara 2020. Obavestićemo te u roku od nedelju dana da li upadaš na praksu odmah ili ostavljamo tvoju prijavu u bazi za sledeći put.

Prijemni intervju za odabrane kandidate će se održati u BRC Runners HUB-u, Tadeuša Košćuška 78.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.