14. februar 2019.

Predvodnici promena u svetu trčanja!

U 2018. godini  Beogradski trkački klub je u partnerstvu sa lokalnim dorćolskim brendom PUSH osnovao BRC Runners Hub powered by PUSH.  Ovo je prvi prostor u Srbiji koji je 100% namenjen trkačkoj zajednici. Hub okuplja sve trkače i nudi sve raspoložive teme i dešavanja iz sveta trčanja sa misijom da se društvo kroz moderan, inovativan i savremen način uvede u svet trčanja. 

Predavanje u Runners Hub-u powered by PUSH. 

Ideja i misija Hub -a nije ostala neprimećena kod nemačke nevladine organizacije za međunarodnu saradnju-GIZ. Zahvaljujući tome BRC Runners Hub powered by PUSH je postao deo projekta GROWTH HUB programa podrške razvoja Hubova i Co Working zajednice koji za cilj ima podsticanje mladih ka uključivanju u zajednicu kroz zapošljavanje i razmenu ideja.

Projekat je trajao 6 meseci, a kruna svega je bila “Co-Working Europe” konferencija u Amsterdamu koja je okupila najveće svetske Hubove širom sveta. Učestvovanje BRC Runners Hub-u powered by PUSH na konferenciji značilo nam je zbog razmene ideje i povezivanja sa drugim Hubovima. Partnerstva koja su tu ostvarena i ideje kasnije su pretočena u osnivanje prve Coworking Asocijacije Srbije koju je osnovalo 20 Hubova u Srbiji, a jedan od osnivača je BRC Runners Hub Powered by PUSH. 

BRC Runners Hub powered by PUSH deo Coworking Asocijacije Srbije. 

Ovim povodom krajem godine u specijalnom izdanju časopisa “Biznis i finansije”, izašao je specijalni dodatak koji se bavio Hubovima u Srbiji. Prenosimo vam ovaj tekst u celosti. 

BRC RUNNERS HUB POWERED BY PUSH

BRC Runners hub powered by PUSH, jedan od najmlađih prestoničkih habova nalazi se na samo 50 metara od Dunava i prelepe staze za trčanje na dorćolskom keju, koja spaja 25.maj sa Adom Ciganlijom.

Osnovan je u aprilu 2018. Godine sa idejom da postane prvi prostor na Balkanu koji će okupljati ljubitelje trčanja radi treniranja, i promovisati najnovija znanja o značaju ovog sporta ne samo za zdravlje pojedinca, nego i za celu zajednicu. Hab je već na početku svog rada privukao 50 korisnika, dokazavši da je svest o važnosti fizičke rekreacije u Srbiji u porastu, a do sada je  njemu bilo aktivno više od 300 zainteresovanih trčkača.

Belgrade Running Club od 2009. godine. 

Osim prostora za druženje, predavanja i radionice, u hubu je smešten i fitnes studio namenjen isključivo trkačima, kao i biblioteka sa naslovima koji povezuju trčanje sa drugim društvenim oblastima. Korisnici njegovih usluga su gotovo svih starosnih kategorija – od 16 do 66 godina – ali najveći broj njih su osobe stare između 28 i 40 godina i uglavnom rade u IT sektoru.

BRC Runners Hub powered by PUSH je specifičan i po tome što znanje i iskustvo iz oblasti rekreacije i sporta prenosi i na poslovnu sferu, ili kombinuje ove dve oblasti. Jedna od njegovih zapaženih akcija je i Belgrade Business Run – trka na pet kilometara za poslovne ljude, a ove godine je na toj manifestaciji učestvovalo oko 2300 kompanija zaposlenih u različitim kompanijama.

PUSH kao glavni partner BRCa u Hubu je dorćolski brend koji je najnovije tehnologije iz oblasti tekstila plasirao u trčanje zajedno sa BRCom. PUSH je podbrend globalne marke FUSH koja se bavi proizvodnjom tekstila za najveće svetske maratone.

BRC Runners Hub powered by PUSH stoga planira da, osim uspešne organizacije sportskih događaja, promoviše i inovacije u trčanju. U martu 2019 godine trebalo bi da otvori i prvi Running Lab u Srbiji sa najsavremenijom opremom za analizu pronacije, odnosno načina na koji se stopalo oslanja na podlogu, ali i tehnike trčanja. Ova laboratorija će zapošljavati stručne trenere koji će se baviti korekcijom svih teškoća koje sprečavaju pravilno i bezbolno trčanje.


Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.