Vođeni fitnes treninzi na BRC način

Probaj najbolji miks snage + kardija do kojeg smo došli godinama isprobavajući različite vrste aerobnog treninga i treninga snage. Kreirali smo programe koji ti pomažu da izgledaš dobro, budeš fit i izgradiš snagu i izdržljivost koja traje godinama.

Zategni i oblikuj telo na fitnes treninzima 3x nedeljno po 1.5 sat

Spojili smo najbolje iz oba sveta i na jednom mestu omogućili ti da treniraš i snagu i izdržljivost. Slušamo te i prilagođavamo program lično tebi jer radimo u malim grupama ili ONLINE kako bi napredovao/la baš onoliko koliko je optimalno za tebe.

- Seminar

BRC Senior Fit® [ONLIINE]

Nivo A

Još 99 mesta

BRC Senior Fitnes®

Nivo A

Još 49 mesta

- Kurs

FIT Over 40 Formula®

Nivo B

Još 100 mesta

Dodatno zatežeš mišiće i sagorevaš kalorije korišćenjem fitnes rekvizita, stepera, guma, tegova i TRX traka.

Snaga u 8!

Koristimo TRX, bučice, sprave... da bismo podigli tonus mišića. Radimo to u malim grupama do 8 učesnika kako bi se trener maksimalno posvetio svkaome.

Kardio za aero!

U različitim programima možeš različito trčati ili hodati, ali u Fitnes sekciji ovaj trening nije sam po sebi cilj, već način da se zategneš i izgledaš dobro.

Fleksibilnost i balans!

Ne divljavamo. Nažalost nemamo programe HIIT tipa, ali zato svaki trening završimo u miru, opuštanjem, kako bi se spremio na izazove na poslu ili lagan povratak kući.

Zajedno!

I ovde kao i u celom BRC-u, putujemo na izlete i trke zajedno. Treniramo zajedno i provodimo kvalitetno vreme zajedno za ispunjeniji i bogatiji život svakog Člana u Klubu.

Treba vam pomoć pri izboru programa? Ako imate nekih pitanja ili ne znate koji je program idealan za vas, ostavite svoj broj, pozvaćemo vas i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Trenerski štab

Iskustva naših članova

U sklopu BRC-a zajedno treniraju predivni ljudi različitih životnih dobi, fizičkih sposobnosti i ličnih sportskih ciljeva. Zajedno nas povezuje Pobednik u pokretu i želja da kroz sport učinimo život u našem Beogradu boljim.

Zapratite nas na zvaničnim kanalima kako ne biste propustili najnovije informacije i specijalne pogodnosti u vezi naših programa.

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.