1. januar 2024.

BRC Mesečnik 01/24: 2024. je godina Radosti i Pobede!

Verovatno ste se zapitali i preispitali šta je to bilo valjano prošle godine u životu? Nadam se da vam je sportski aspekt u životu u 2023. doneo prave radosti: da je bilo izazova koje ste prevazišli, da je bilo trka koje ste osvojili… da ste napravili pomake u odnosu na 2022. godinu.

Verovatno ste postavili profesionalne i lične ciljeve za ovu godinu? Ne znam za vas, ali meni nekako ovi sportski ciljevi i planovi najlakše padaju. I sa uživanjem ih ispunjavam, deluje mi lakše od svih ostalih.

Neki bi rekli da je to eskapizam – beg od stvarnosti koja ume da bude tmurna, naporna i zahtevna. Meni se čini da je to ipak nešto što me iskonski raduje i što volim. Volim da treniram, trčim, idem na planinarenje… sve to me čini živim u moru drugih obaveza koje popunjavaju dan i godinu.

U 2023. godinu sam shvatio da pored treninga, porodice, posla koji radim, volim i BRC. Nikada mi to voljenje i navijanje za neki klub nije išlo lako – neko voli Zvezdu, neko voli Partizan, ali meni se BRC sviđa.

Moji dečaci bi rekli da je to baš “krindž”, ali nema veze, to sam shvatio i zato sam se u avgustu 2023. aktivno vratio u Klub da pomognem i inspirišem ceo tim da raste.

Godina 2023. za BRC bila je teška. Baš teška. Kao neka velika posekotina čije krvarenje ne možeš da zaustaviš ma koliko se trudio. A zbog toga što si ranjen, nisi u stanju da daš 100% sebe ljudima kojima trebaš. Za ljude koje treniraš i o kojima brineš. Za Članove. Trenere. Partnere. Znamo to.

Ali lagano to staje jer smo radili jako jako intenzivno, verovatno i najviše do sada. To što smo radili još uvek nije bilo vidljivo zato što ima da uradimo još puno posla.

U 2024. godini taj posao biće usmeren ka ljudima koji čitaju ovaj mejl – vama.

Za početak evo nekoliko najava:

  • Uradili smo totalno nov BRC Ekosistem programa. Njega smo samo postavili na novu BRC platfomu koja je sada dostupna na belgraderunningclub.com. Biće dostupno više usluga koje su bolje organizovane za sve Beograđane koji bi da treniraju sa nama.
  • Implementirali smo jedinstven BRC-ISBRC Informacioni Sistem, koji nam omogućuje da pratimo napredak članova, a koji će tokom 2024. biti dostupan za članove putem online “Sportskog kartona” svakog člana. To će povećati nivo usluge u Klubu.
  • Počeli smo da koristimo Notion kao platformu za našu internu digitalnu transformaciju i shvatili da možemo bolje da skupimo informacije za vas pa smo za članove kreirali interni vebsajt.
  • Posle 7 meseci odlučivanja, Evropska komisija odobrila nam je prvi EU projekat “Nordic Walking Warriors” koji radimo u partnerstvu sa udruženjem iz Hrvatske a koji će izgraditi metodiku nordijskog hodanja kao psiho-fizičku podršku ženama koje su preživele rak dojke.
  • Organizovali smo po prvi put trku za studente pod nazivom “Uni Run”. To je bio pilot projekat koji je prepoznao i podržao gradski Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda. Posebno mi je drago da razvijamo projektnu kancelariju u Klubu jer smo tako Ivan i ja počeli, malim projektima kroz Kancelariju za mlade Beograda.
  • Na sve ovo, radili smo puno sa našim mladim trenerima da ih ojačamo, osnažimo i kreiramo mogućnost da postanu naši ravnopravni partneri u razoju BRC-a. Oni, pored toga što su sjajni ljudi, su naša najveća inspiracija.

Voleo bih da vas viđam češće i voleo bih da imate slobodu da kada god imate potrebu, želju ili ideju, da mi se slobodno obratite.

p.s. Mesečnik će od sada izlaziti svakog 1. u mesecu i stizaće na vaše email adrese.

Izaberi program

Obraduj svoje najbliže

Popuni formular i naš operater će ti se javiti sa detaljnim instrukcijama za upotrebu vaučera.

Bravo! Odličan izbor.

Ovde su podaci za uplatu. Nakon što uplatite i mi evidnetiramo uplatu, šaljemo vam digitalni sertifikat sa promo kodom i celokupnim upustvom za vas i vašu dragu osobu.

Primalac:

Beogradski trkački klub, Veselina Masleše 62, Beograd

Broj računa:

160-352631-65

Namena:

Poklon vaučer

Iznos:

[ Iznos koji ste izabrali ]

Poziv na broj:

Ostavite prazno ili stavite datum rođenja u formatu DD-MM-YYYY.

Pomoć

Potrebna ti je pomoć pri izboru grupe, trenera, lokacije… Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja!

Pozovi

Zakaži poziv

Škola trčanja za početnike

BRC Škola trčanja ima svoj uvodni test (odredimo vašu trenutnu kondiciju), razrednog starešinu (vaš trener koji vas prati), trenažni program (kurikulum iz 3 faze), trening grupe (vaše odeljenje), knjigu (napisali smo udžbenik koji vas čeka), testove, diplomski ispit (nije obavezan, ali vas čeka trka 10km ili polumaraton) i žurku da se proslave medalje!

Mina Zelenović

PR Manager

Zakaži telefonske konsultacije

Ostavi nam svoje kontakt podatke i javićemo ti se u najkraćem roku kako bismo ti odgovorili na sva pitanja i pomogli da odabereš najbolji program za sebe.